Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb. hány éves korukban jön el a lányoknak ez az
időszak?
Figyelt kérdés
Amikor már érettebben gondolkoznak, nem az számít egy srácban nekik, hogy minél jobban nézzen ki, és minél "menőbb" legyen az emberek szemében, mikormár nem számít nekik, hogy a barátnőik mit gondolnak a szerelmükről (sokan vannak, akik ezért nem jönnek össze valakivel), mikor már nem lesz ciki nekik az a srác, aki nem issza lemagát és nem szívja el az agyát, mikor egy igazi társ kell nekik és nem csak egy nagymenő akivel villogni, hülyülni és bulizni lehet? Gondolom tinédzserkorban nem, mert a legtöbb tizenéves csaj bizony így gondolkozik. TISZTELET A KIVÉTELNEK!!! nem általánosítás!
Nálam 17 évesen jött el ez az időszak. Korábban pedig nem is érdekeltek éppen ebből kifolyólag a fiúk (komoly kapcsolatot szerettem volna mindig is). Kérdésedre válaszolva ez emberfüggő.
2011. márc. 17. 22:02
13/23 A kérdező kommentje:
20:57-es!
hány éves vagy?:)
2011. márc. 18. 15:18
14/23 anonim válasza:
Kedves kérdező!
21 leszek.
2011. márc. 18. 20:18
15/23 anonim válasza:
Nekem sosem volt rossz kislány időszakom, sosem ittam, buliztam, és mindenkinek adtam esélyt. Az egyetlen barátom sem volt adonisz, de egyáltalán nem emiatt nem jött össze a dolog.
19/L
2011. márc. 20. 15:57
16/23 dori970103 válasza:
ne várj fiatalkorban ilyet(: egyenlőre ugy gondolkoznak a fiatalabban 17-18 alatt hogy minél menőbb legyen és 'feltudjanak' azzal vágni, hogy nekiik milyen k*** jó pasijuk van. egyenlőre ne várj érettséget
2011. márc. 20. 15:58
17/23 anonim válasza:
Én soha nem foglalkoztam a barátnőim véleményével a pasikkal vagy akármivel is kapcsolatban,ha foglalkoztam volna vele...hát sokat vesztettem volna az életemből...a szerelmet vesztettem volna el..az igazit!És nem bánom,hogy nem hallgattam a barátnőm nyavajgására,most ő cseszte el az életét egy férfival,pedig én jóindulatból figyelmeztettem,nem hitt nekem meig is szivta
2011. márc. 20. 16:10
18/23 anonim válasza:
Én 16 vagyok. Lassan 1 éve boldog párkapcsolatban élek. És Számomra pont az a fontos hogy a párom ne cigizzen,ne alkoholizáljon, ne drogozzon,ne legyen partiarc és stb... Nem villogni vagy felvágni , hanem boldognak lenni szeretnék vele.
Szerintem ez sok mindentől függ..
2011. márc. 20. 16:13
19/23 anonim válasza:
Érdekes kérdés. Én is így vagyok. Nem játszom el, hogy hű de keménylegény lennék, meg nem cigizem, nem iszom, nem vagyok az a bulizós fajta, ronda sem vagyok, viszont mégsem találok olyan lányt aki megértene. Akinek nem az számítana, hogy minél "menő"bb legyek meg stb, hanem egy igazi társ kell neki, akivel szeretik egymást. Ha így fiatal korban nincs ilyen, akkor bele kell törődnöm, hogy nem lesz senkim még jópár évig? :(
19/F
2011. márc. 20. 16:18
20/23 anonim válasza:
14 vagyok és engem tökre nem érdekel hogy mit gondolnak mások a szerelmemről én szeretem ő is engem a többi meg kit érdekel legalább engem szeret valaki meg amúgy is aki másokat kritizál az nem menő hanem szánalmas főleg hogy ha nem meri a szemedbe mondani :))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!