Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert nem hagy beken, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem hagy beken, ha nem kellek neki?

Figyelt kérdés
szakitott a baratom velem 10 honap utan ,azzal az okkal ,hogy " nem tud megfelelni nekem ,es hogy elmult a "lang",de attol meg szeret "...nagyon jo volt a kapcsolatunk ,azt kerte maradjunk baratok ,megmondtam en keptelen vagyok ra .nem tudja elfogadni ,azota is irogat ,azt is kihangsulyoztam hogy sosem mennek bele abba ,hogy csak szex legyen kozottunk ,ezt tudja is...es megis keres...de azt mondja nem akarja ,hogy ujra egyutt legyunk...en nem ertem...
2009. febr. 22. 14:04
 1/6 A kérdező kommentje:
legalabb 1 valaki valaszolna :(
2009. febr. 22. 15:05
 2/6 anonim válasza:
húú ez shit.nekem is ez volt csak engem nem is keres:) talán beülhetnétek valahova és megbeszélhetnétek,hogy egyáltalán mit vár el tőled ezek után. nem biztos,hogy a sexre akar menni,lehet hogy tényleg csak nem akar végleg elveszíteni. állítólag vannak ilyen férfi egyedek akik értékelik a lány személyiségét. lehet,hogy ő is ezen ritka példányok egyike. csak azt nem értem,miért akarnak barátok maradni amikor szakítanak. én nem hiszem,hogy ilyen dolog után megmaradhat egy barátság. pluszt a seb is gyorsabban forr ha nem látjátok egymást. márha azt akarjátok egyáltalán,hogy beforrjon.
2009. febr. 22. 15:50
 3/6 anonim ***** válasza:
úristen.. mintha én írtam volna... én is ugyanebben a helyzetben vagyok :S és teljesen tanácstalanul állok a helyzet előtt...remélem vki ír vmi jót, vagy megoldódik a dolog!
2009. febr. 22. 17:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Sajnos erősnek kéne lenni.Egyszerűen ne reagálj rá,amikor keres.Tűzz ki kisebb célt,pl.hogy 1 hónapig kibírod nélküle.Ha el kell felejtened,akkor nincs más megoldás szerintem.Barátkozva nem lehet a szerelemből kigyógyulni.Vagy csak nagyobb szenvedés árán.Döntsd el szenvedni akarsz nagyon nagyon sokáig?Vagy szenvedni akarsz mondjuk pár hónapig intenzíven,és utána jobb lesz...
2009. febr. 22. 19:43
 5/6 anonim válasza:
egyébiránt én is ugyanezeket a szavakat kaptam az arcomba. lehet hogy ez náluk egy bevált koppintó szöveg:) kapjabemind.
2009. febr. 23. 09:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Húú..ez nagyon érdekes eset..

Szerintem hogyha te már nem szereted annyira..akkor ne írj vissza neki..mindennel törekedj arra,hogy elfelejtsd..

Szerintem ez lesz a legjobb.

2009. márc. 8. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!