Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejöttem egy igen csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöttem egy igen csak szép lánnyal. Részletek lent!?

Figyelt kérdés
Nincs valami nagy önbizalmam,de most úgy néz ki sikerült összejönnöm egy elég szép lánnyal(Nem is értem,hogy: eddig az ilyen lányok rám se nagyon néztek)akit úgy érzem kezdek is megszeretni! Bár eddig mindig úgy jártam,hogy mikor bele szeretek valakibe el is veszítem.! Az a fajta srác vagyok aki nem csal meg senkit és törődöm mindig a másikkal! Ez lenne a baj? A lányok nem szeretik a kicsit "visszahúzódóbb" srácokat? Nem akarom őt is elveszíteni, jól érzem magam vele! 1 hete vagyunk együtt. 18F
2011. márc. 17. 18:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Amelyik csajnak ez jön be, azzal leszel boldog, de a többségük azt szereti, ha amint meglátod oda mész hozzá, hogy tetszik neked, és elhívod randira stb.. ez az általános sajnos..
2011. márc. 17. 18:26
 2/5 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy legyél önmagad, hogy beléd szerethessen bele a csaj, ne egy álcába.Ne add fel a személyiséged érte, ne légy papucs.Ha a csaj nem szeret, akkor ugyis elveszited, tehát semmikép ne légy túl ragaszkodó.Csak lazán, mert kialakul aminek ki kell alakulnia.
2011. márc. 17. 18:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem tűnik üresfejűnek, ne skatulyázd be.
2011. márc. 17. 19:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Kitartás, csak önmagad add, az a lényeg.. :) Tapasztalat, ugyanis én is voltam ilyen helyzetben.. ;)

20/F

2011. márc. 19. 13:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Aranyos vagy :-)

Majd alakul a kapcsolatotok,a hűség nagyon fontos a bizalom mellett! :-)Szerintem add önmagad,legyen önbizalmad,ha szakítatok akkor sajnos ez van majd jön másik :-)

2011. márc. 23. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!