Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szükség van egy kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szükség van egy kapcsolatban a változásra?

Figyelt kérdés

Sokan mondják, és bevett vigasztalási mód, hogy ha valakit szeretsz, akkor úgy szereted, ahogy van, ne akard változtatni. Ez tényleg így van? Vagy kellenek egy kapcsolatba változások, igazodások, kompromisszumok? Vagy ahova ezek kellenek, azok nem igazi kapcsolatok?

Vélemény?

2009. febr. 22. 11:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem,ha valaki szeret valakit..azt feltétel nélkül szereti.Tehát elfogadja olyannak amilyen az illető:) De ez nem azt jelenti,hogy kisebb változásokat nem lehet tenni a párkapcsolat érdekében,Nem kell megváltozni..csak apróbb dolgokon változtatni,aik talán konfliktust okoznak.Egy párkapcsolatban légy önmagad,de néha nem árt a másik igényeit is figyelembe venni.
2009. febr. 22. 11:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Előttem szólóval értek egyet :) Ha valakit szeretsz, akkor olyannak szeretted meg, amilyennek megismerted. Gyökerestül úgyse tudna megváltozni senki egy ember kedvéért sem, csak magát erőszakolná meg vele, egy idő után pedig beleőrülne, hogy nem is önmaga, hanem egy megalkotott személyiség él benne. De ha belekerülsz egy párkapcsolatba, akkor ott akkor is formálódni, alakulni fog a személyiséged (ahogy a párodé is), hogyha nem akarod. Ez teljesen normális folyamat :)
2009. febr. 22. 14:25
 3/6 A kérdező kommentje:

Szóval ha azt kérem a páromtól, hogy játszon kevesebbet, és online játékokkal ne, pl mmorpg, akkor én nem szeretem igazán, és azt várom hogy változzon?

Vagy ez csak kompromisszum?

2009. febr. 22. 14:28
 4/6 anonim válasza:
szükség van a sexben is a változásra én már mindent kipróbáltam és hihetetlen dolgokat is csináltunk egymással.pl:mikor orálisan elégitett ki nekem korbácsolni kellet a fenekét meg a hátát. mennél erőssebben vertem annál jobban szopott és a végbelébe egy gumibotot dugatott és nyomatta fel addig ameddig csak lehetet. meg kell hagyni hogy élvezetes dolognak tartottuk ez egy igazi kély volt. de én is meg kaptam tölle a magamét.Ezt csak azért irtam le mert szükség van egy kapcsolatban egy kis pervez játékokra is. kilehet próbálni.
2009. febr. 22. 15:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Saját tapasztalat...Ha rákapott egy játékra, hobbira, te arról nem fogod tudni leszoktatni. Ha szerencsés vagy, talán annyira rábírhatod, hogy szorítsa visszább a vele töltött időt...Nekem erre se se sikerült egyik pasit sem rávenni. Egyik a fociért volt odáig, a másik a pókerezésért és LAN-partykért...

Szorítok neked, hátha te nagyobb sikerrel jársz majd!

2009. febr. 22. 15:03
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem beszéljetek meg valamit, amiben te szeretnéd hogy ő változzon és te is kérdezd meg hogy esetleg te miben változhatnál..persze ne várjatok el rögtön óriási dolgokat egymástól. De így legalább megtudjátok, hogy mennyire tudtok alkalmazkodni egymáshoz, és ki mennyit "enged" magából. Mert az úgy nem működik hogy az egyik fél változik, a másik meg csak elvárja, hogy változzon, de ő nem tesz semmit.
2009. febr. 22. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!