Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a barátom állandóan visszautasít?

Figyelt kérdés
Mindig húzza a száját, ha a szexre kerülne a sor, állandóan fáradt, vagy miután ő elélvezett befordul a fal felé, és nem érdekli az, hogy velem mi a helyzet. Kérdeztem tőle, hogy ennyire rossz-e velem, vagy szimplán nem vagyok számára vonzó, de mindig az volt a válasz, hogy ő csak fáradt. Én ezt nem nagyon hiszem el, mert előttem minden lányt megdugott akire csak lehetőség volt. 18 éves, és majdnem egy éve vagyunk együtt. Mi lehet a baja? Változhat egy ilyen ember? Már teljesen magam alatt vagyok. Azon is gondolkozok, hogy befejezem az egészet, mert már belefáradtam a folyamatos visszautasításba. Olyan megalázó ez az egész. Úgy érzem, hogy csődöt mondok mint nő. Pedig én igyekszek. Mi a megoldás?
2011. márc. 17. 12:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
56%

Utolsó van anyádnak baromfia?

Inkább ülj le vele beszélgetni és mondd el hogy Téged ez mennyire zavar. És adsz neki egy határidőt, s ha nem változik addig a helyzet akkor elválnak útjaitok. ennyire egyszerű. Sok sikert

2011. márc. 17. 15:57
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
őszinte leszek! lehet, hogy le fognak hurrogni de akkor is. a barátodnak vagy komoly baja van, akár fizikális de inkább mentális, vagy pedig egyáltalán nem szeret. mert 1-2 alkalommal előfordul, mert az ember lehet tényleg nagyon fáradt vagy nagyon rossz napja volt, de ha ebből rendszer van az nem normális.
2011. márc. 17. 16:46
 13/15 anonim válasza:
Velem is hasonló dolgok történtek,én 19 éves vagyok, a pasim 20, 2 éve vagyunk együtt és velünk is az volt h én már akartam kb 3-4 hónap után hogy szexeljünk de ő mindig valami kifogással jött és bármit csináltam nem tudtam rávenni. Nagyon szerettük egymást, ettől függetlenül nagyon jó volt a kapcsolatunk szóval 1,5 évig tűrtem a helyzetet. Aztán találkoztam egy másik sráccal aki nagyon megtetszett és lehetőségem lett volna h megcsaljam a barátomat, ez ráébresztett hogy ez így nem mehet tovább. Megmondtam a barátomnak hogy szakítani akarok vele, és akkor végre komolyan vett és azt mondta mindent megtesz hogy együtt maradjunk.Azóta is együtt vagyunk, szeretjük egymást és már nem utasít vissza. Szóval ha igazán szeret meg lehet oldani...
2011. márc. 17. 17:18
 14/15 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy ő nem igényli, mert nem az a fajta, de mindent meg fog tenni. De nekem nem kell egy erőltetett együttlét. Nem akarom magam ráerőszakolni. Végig az járna a fejemben, hogy úgyse akarja igazából. Azt mondja azért mert sokat vagyunk együtt, de ez nem igaz, mert régen amikor alig találkoztunk, akkor is elutasított. Azon is gondolkoztam, hogy lehet meleg.
2011. márc. 17. 18:10
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem meleg ő. Csak egyszerűen ilyen fajta.

Én pont fordított helyzetben vagyok. A barátnőmet nehéz rávennem. Még én sem tudom a megoldást, de az biztos, hogy beszélgetni kell sokat, mi bántja, miért olyan kedvetlen, mit szeretne csinálni, stb., mert olyankor javulni szokott a helyzet.

2011. márc. 19. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!