Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért tette ezt a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tette ezt a barátom közel fél év után?

Figyelt kérdés

Nagyon szépen indult a kapcsolatunk!(Távkapcsolat) Nagyon szerettük egymást, éreztem ő az igazi, megtaláltam a másik felem! Én is éreztem, hogy ő is szeret engem. 300km van köztünk, annak ellenére nem keveset voltunk együtt. Aztán később jöttek a problémák, nem úgy beszélt velem, ahogy azt elvártam volna tőle, és amit egyébként érdemelnék. Olyan szavakat mondott, amik nem estek túl jól nekem, de ő ezt észre sem vette. Az ajándékomat, amit még azt sem tudta, hogy mi az, egyszerűen selejtesnek nevezte, mikor jött haza, azt mondta, be sem jön hozzám(viszont nem tudta megállni). Nem tettem szóvá, mert el akartam kerülni a veszekedést, vagy inkább a szakítástól féltem?! És inkább tűrtem, mert szerettem. Végül kb. 1 hónapja szakítottunk! Nem értettem miért tette, nekem lett volna rá okom, mégis ő tette meg. Előtte való nap, még azt mondta, szeret. Karácsonyra aranygyűrűt kaptam tőle... Beszéltem vele még utána tel., hogy miért lett vége? Azt a választ kaptam, rövid hallgatás után, hogy nem tudja! Mindenre felkészültem, hogy mit mondhatna, de erre nem. Végül kiosztottam először és utoljára, úgy hogy most ő rakta rám a tel.. Azóta sem beszéltünk, és azóta is az eszembe jár! Egyszerűen nem értem, és ami a legrosszabb, hogy magamba keresem a hibát, pedig mindenki azt mondja, hogy én nem vagyok az, nem ezt érdemeltem. Normális az ilyen pasi? Hogyan felejthetném el? Köszi előre is a segítségeteket!

21/L a F/25

2009. febr. 22. 07:44
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Szia! Szabolcs megyéből írok! Ha gondolod, írhatsz nyugodtan privibe is! Várom leveled! Puszi
2009. febr. 22. 16:25
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
amint megtalálom , hogy kell írni Neked megteszem :) puszi addig is
2009. febr. 22. 19:52
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
ÁLLÍTSD BE , HOGY TUDJ EMAILT FOGADNI!!! :) (eddigi lány voltam inkább szólíts Mártinak )
2009. febr. 22. 19:52
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
vagy írj Te nekem s akkor nem kell beállítanod semmit. M
2009. febr. 22. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!