Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tette ezt a barátom közel fél év után?
Nagyon szépen indult a kapcsolatunk!(Távkapcsolat) Nagyon szerettük egymást, éreztem ő az igazi, megtaláltam a másik felem! Én is éreztem, hogy ő is szeret engem. 300km van köztünk, annak ellenére nem keveset voltunk együtt. Aztán később jöttek a problémák, nem úgy beszélt velem, ahogy azt elvártam volna tőle, és amit egyébként érdemelnék. Olyan szavakat mondott, amik nem estek túl jól nekem, de ő ezt észre sem vette. Az ajándékomat, amit még azt sem tudta, hogy mi az, egyszerűen selejtesnek nevezte, mikor jött haza, azt mondta, be sem jön hozzám(viszont nem tudta megállni). Nem tettem szóvá, mert el akartam kerülni a veszekedést, vagy inkább a szakítástól féltem?! És inkább tűrtem, mert szerettem. Végül kb. 1 hónapja szakítottunk! Nem értettem miért tette, nekem lett volna rá okom, mégis ő tette meg. Előtte való nap, még azt mondta, szeret. Karácsonyra aranygyűrűt kaptam tőle... Beszéltem vele még utána tel., hogy miért lett vége? Azt a választ kaptam, rövid hallgatás után, hogy nem tudja! Mindenre felkészültem, hogy mit mondhatna, de erre nem. Végül kiosztottam először és utoljára, úgy hogy most ő rakta rám a tel.. Azóta sem beszéltünk, és azóta is az eszembe jár! Egyszerűen nem értem, és ami a legrosszabb, hogy magamba keresem a hibát, pedig mindenki azt mondja, hogy én nem vagyok az, nem ezt érdemeltem. Normális az ilyen pasi? Hogyan felejthetném el? Köszi előre is a segítségeteket!
21/L a F/25
Köszönöm mindkettőtök válaszát!
A 2. válaszolónak: én is kívánom neked, hogy találd meg az igaz boldogságot, egy olyan ember mellett, aki igazán szeret Téged, és megbecsül. Sajnos ilyennel én még nem találkoztam, de bizzunk benne, hogy vannak még pasik, akik nem kihasználni akarnak minket, hanem szeretni is tudnak!(Azt hittem a barátomról, hogy ilyen, de csalódtam egy óriásit!) Nem egyetemista vagyok, hanem már dolgozom, így belefeledkezek a munkába:)! Puszi
Ez igen nagy pofátlanság volt a férfi részéről.Szerintem ne okold magadat,örülj,hogy vége lett,nem érdemelt meg Téged! :)És igen,vannak még olyan férfiak,akik meg tudnak (esetemben tudnának) becsülni egy nőt,csak őt általában nem veszik észre...Több sikert kívánok Neked a következő kapcsolatodhoz és kívánom,hogy olyat találj,aki megérdemel! :)
20/F
Kedves Kérdező! kedves lánynak tűnsz így, az írásaid alapján, bízom benne, hogy mind2nk boldog lesz :-) bár jelenleg nem nagyon bízom a másik nemben.
Kedves egyetlen Fiúcska! mondd meg nekünk, hogy létezik-e normális fiú a világon? :-)
Puszi Nektek! gyors felejtést...
Én,mint "egyetlen fiúcska" azt mondom,hogy persze,hogy léteznek normális fiúk a világon... :D Én annak vallom magamat,de a nők valahogy nem vesznek észre.De ez betudható annak is,hogy nincs önbizalmam...(Meg valahogy mindig úgy alakult,hogy aki lett volna,talált nálam jobbat,de ez egy másik történet.)Szóval ne adjátok fel,csak van még olyan,mint én,aki megtudna becsülni egy barátnőt.:) Nekem pl. mindennél többet jelentene...
20/F ismét
Egyetlen fiúcska :-) hihetetlen, hogy léteznek normális férfiak. Hümm... Lehet, hogy Te vagy az egyetlen??? !!! akkor Te is megérdemled a boldogságot... drukkoljunk egymásnak mind a 3an :-) puszi
(még mdig u.az a lány vagyok...)
:) tudod, én bízom az előre megírt okos sorsban. ha most nem, talán pár év ,évtized múlva tökéletes boldogságban élünk. Eltűnt az egyetlen fiúcskánk... :)
Kedves Kérdező! honnan írsz?
(az eddigi lány voltam... :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!