Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinálnál ha akivel jársz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnál ha akivel jársz bejelentené hogy csak házasság után hajlandó lefeküdni veled?

Figyelt kérdés
2011. márc. 16. 19:51
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Otthagyni a legkönnyebb :P Én két éve vagyok a barátnőmmel, ő úgy érzi, hogy neki még túl korai a szex. Én el tudtam fogadni, sőt képes lennék a házasságig is várni ha kell(amit persze még nem tervezek bő 10 évig). Baromi nehéz, de érte megteszem, mert szeretem őt. Ami viszont fontos, az az, hogy nem szabad azért teljesen tabu témává nyilvánítani a szexet, mert akkor elidegenednek a felek egymástól s házasság után se lesz jó. Szóval minden csajnak csak azt tudom mondani, hogy szép dolog a szüzességet megtartani annak aki megérdemli (de nem muszáj a házasságig ), viszont kell arra is ügyelni, hogy közbe a partnered közelségét megszokd, és rólad fantáziáljon mások helyet.

20/F

2011. ápr. 6. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!