Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál ha akivel jársz bejelentené hogy csak házasság után hajlandó lefeküdni veled?
"Az meg hogy "majd kiderül, nem is illünk össze", baromság, szokjatok már le róla... "
Nem baromság, ezt szexológusok is megerősítik. Azok szerint baromság, akiket kevésbé érdekel a szex az átlagosnál.
namármost,
látszik, akik irtak, azoknak a többsége hímnemü....
kérdésböl nem derül ki, h milyen nemü az illetö.
nos azért férfiak valljátok be ( tisztelet a kivételnek ), h sok lányt megkaparintotok és max2 éven belül dobjátok. Az h egy lány vár házasságig az csak azt jelenti, h önmagát is védi söt majd az igazi férjének védi magát. Sok pasi télleg a szexre hajt. ha már többet akar a lány vagy valami dobjátok.
az is vicces h azok a pasik akik rengeteg nön mentek átt mint egy expresszvonat mégis szüz feleséget akarnak maguknak.
a mai nök , lányok akik 20 évesen is szüzek azok okosak. mert nem dölnek be az elsö nyájasan szólónak.... jah megtörténik és kiég( vallásilag is nem csoda h házasságig nincs szex -van. mert egy nönek ez a legnagyobb kincse, amit a pasi eltud lopni............ ) a lány belül a pasi meg röhög a markában........... föleg ez a mai fiatalokra igaz ( mondom van kivétel!! )
az meg h milyen a szexuális élet.. ebböl is látszik h ha már házasság után derülne ki h az asszony szükmici.. akk váltok?? ennyire birkák lennétek? ........................
ha valoban erre alapoztok .. gondolkodjatok el......
rengeteg nö megvolt és ott vagy h mégis kéne valaki ( persze ezen majd csak 45 évesen gondolkodsz el ) mert lassan már papóka leszel és nincs veled senki.. tudjátok férfiak öregségetekre nem a farkatok lesz meg..... képzeljétek el ott ültök az asszonnyal alig tudtok felállni.. mi marad .. az a lány, aki megismertél. miröl beszélegtsz vele? de jo volt szeretkezni ekkor meg ekkor .. ennyire tellik töletek??
szóval gondolkodjatok.........................
mondom kivétel van!!
19/L
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:14
Nincs igazad teljesen. Én biztos nem akarok házasságig várni. De te azt írod, a fiú amint rájön, hogy a lány többet is akar tőle, rögtön el is hagyja. Gondolom, a "többet is akar" alatt a házasságot érted. Én házasságpárti vagyok. Én nem hagynám ott a lányt, ha kiderülne, hogy többet is akar, hanem örülnék, mert ma már a lányok között is egyre kevesebb akarja magát egy életre elkötelezni, hidd csak el. De pont ezért, én nem vagyok hajlandó várni a szexszel az esküvőig. Akkor már késő váltani, ha valami nem klappol. Ezzel hiába vitatkoztok, feljebb már írtam, ezt szexológusok is mondják. Továbbá, egy kapcsolat nem működik hosszú távon szex nélkül. Például évekig.
Itt az lenne a jó, ha a férfiak nem csak kihasználnák a nőket, DE a nők meg elfelejtenék ezt a dolgot, hogy házasságig nincsen szex. Vagy őket felejti el a srác, lehet választani. Remélem, érthető voltam.
22:32
Leírtam, hogy miért, de hát minek annyit olvasni?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!