Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm állandóan krákog és köpköd. Volt már részetek hasonlóban?
Hát ez elég gáz és elég vicces már bocsi! :)
Szerintem nézesse meg magát fül-orr-gégésszel! Azaz fogd meg a kicsi kezét menjetek el háziorvoshoz és ő majd ír egy beutalót!
Ámde kipróbálhatna néha 1 Strepsilst is! szopógatós cukorka néha csodákat tesz!
Pfuj, ez undorító, már ne is haragudj.
Elég kiábrándító lehet, ha valaki csak úgy köpköd.
Szerintem szedjen gyógyszert vagy nem tudom, de illúzióromboló lehet.
Most elképzelem: mi van, ha szopás közben jön rá? Ráköp a farkadra, hogy jobban csússzon, bőnyállal?
HACCÓLJON!
Go orvos, mert vagy tenyleg komoly a dolog vagy csak iszonyat undorito es csak kopkod.
Konyorgom ez annyira kiabrandito meg egy pasitol is nemhogy egy dekorativ notol...
Én is krákogok és köpködök, mert por allergiám van és az utcán nincs 100%-os tisztaság. Hiába szedem a gyógyszert és hiába inhalálok nem javul.:S Pedig orvosnál is voltam.
De diszkréten megoldom, kimegyek a fürdőbe vagy egy papírzsepibe teszem, mert számomra is undorító így nem nagyon csinálom a párom orra előtt.
és szopás és szex közben nem jön rám:p. Csak utcán és poros környéken.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!