Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kényszerházasságból hozzá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kényszerházasságból hozzá menjek feleségül? 18 vagyok

Figyelt kérdés
szitu : 1 hónapja van barátom, ő 17. sok mindenki mondja hogy szeret, eddig jól elvoltunk, de megismerkedett pár rokonával akik keményen romák. a pasim intézetbe van és feleségül kell mennem hozzá hogy ki tudjon jönni mert nagyon szar neki ott bent szeretem, és ő is elvileg. de azoktól a rokonaitól azt tanulja hogy a nő csak mosogasson főzzön stb, szal lenézik a nőket. ilyen életet meg nem akarok. nekem kell az hogy megbecsüljenek és szeressenek. hozzá menjek feleségül? én 18 / ő 17 /
2011. márc. 14. 23:35
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
100%

kényszerből sose mennyél hozzá sekihez

és mivel roma a családja még lehet hogy meg is vernek

2011. márc. 14. 23:54
 12/49 Moszuke ***** válasza:
100%

azta.. hogy a szerelem mikre nem viszi rá az embert... és tudjátok mi a gáz?.. mi bármit mondunk.. a szerelem fog győzni:)

wow.. durva az anyag:)

amúgy fentebb leírták tömören pár pontban miért ne.

hozzátenném, hogy fiatal vagy és 1hónapja ismeritek egymást.. ergo a lila köd még bőven rajtad van.. így nem szabad házasodni.

3+év ismeretség, 1-2év együtt lakás.. és utána mehet.

2011. márc. 14. 23:57
 13/49 A kérdező kommentje:
érzem rajta hogy szeret, megverni azt nem hiszem de miért kell mindig a rosszakat nézni?
2011. márc. 15. 00:01
 14/49 anonim ***** válasza:
Jólvan akkor menny hozzá oszt jóvan.
2011. márc. 15. 00:02
 15/49 anonim ***** válasza:
93%
Kényszerböl soha inkább légy templom egere de a kényszer sokkal roszab
2011. márc. 15. 00:09
 16/49 A kérdező kommentje:
úgymond nem kényszer mert én is akarom őt meg ő is engem
2011. márc. 15. 00:09
 17/49 anonim ***** válasza:

menjé hozzá aztán csináljatok egy nagy roma lagzit!

nem mersz hozzá menni, hang vagy:D

2011. márc. 15. 00:11
 18/49 A kérdező kommentje:
de hozzá merek csak félek h mi lesz később
2011. márc. 15. 00:13
 19/49 anonim ***** válasza:
100%

Najó, tegyük fel hozzámész, kijön a javítóból.

Mi történik azután?

A.) A férjed elmegy dolgozni, elkezdetek házra, kocsira stb. gyűjteni, hogy normális életetek legyen.

B.) A férjed Téged csicskáztat, hogy menj el dolgozni, mert ő nem kap munkát mert "kreol". Ezen felül veled végeztet minden piszkos munkát, és ha nem adod neki oda a teljes fizetésed akkor jól sz*rrá ver. A fizudat egy nap alatt elveri játékgépeken. Felcsinál néhányszor.

Szerinted?

2011. márc. 15. 00:14
 20/49 A kérdező kommentje:
szerintetek melyik történne meg? amúgy nagyon jó szive van nem nézném ki belőle a B-t
2011. márc. 15. 00:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!