Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez megcsalás?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez megcsalás? Elmondjam neki, vagy hallgassak?

Figyelt kérdés

Kábé 3 hónapja "kavarok" egy férfival, ő 27 én 21. Nincs kimondva, hogy együtt járunk. Egyszer rákérdeztem, és azt mondta, neki ehhez és a szerelemhez idő kell. Szex nem volt köztünk, csak csók, meg simogatása egymásnak stb. Szerinte ehhez is idő kell. Tudni kell, nagyon népszerű fickó, sok nőnek kell. Állítása szerint csak velem szokott randizni.

Viszont... van egy haverja, aki egy idióta, és kábé minden csajt meg akar ....ni. És ezzel a haverral találkoztam egy este, és beszélgettünk, felhívott a lakására stb. Érdekes dolgokat mesélt Zoliról (vele kavarunk), hogy pl. az exével még mindig van ez-az (az ex nekem kissé gyanús volt, és ha szóba hoztam Zoli hárított), meg a haver szerint Zoli minden buliban csapja a szelet más csajoknak, egy nőket kihasználó semmirekellő stb. A haverjáról egyébként detto ez terjed, szóval mindegy, de nem mondom, hogy nem hittem neki.

És a haver lakásán már dögfáradtan leheveredtem az heverőre és gondoltam, felhívom lakótársam, hogy jöjjön értem, mire... a srác kissé rám mászott. simogatni kezdett, smároltunk, végül ő elkezdett kielégíteni orálisan, én meg hagytam neki. Utólag rohadtul bánom.

Kérdés: mivel Zolival elvileg nem járunk, ráadásul a Bálint (haverja) elmondásai nem feltétlenül alaptalanok, így ez megcsalásnak számít? És elmondjam Zolinak? Mit tegyek?

21L, Bp

2011. márc. 14. 13:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem mondd el neki,egyrészt mi van ha elszólja magát bármiféle okból a Zolinak? Másrészt meg hogy ne legyen bűntudatod,mert hát hogy tudnál ezentúl így a a szemébe nézni? És a véleményem a Bálint meséiről az az,hogy lehet hogy azért volt az egész hogy lefektessen. Nem biztos hogy igazak,gondolkozz kinek hiszel,én inkább a Zolinak hinnék,meg amúgy sem tehet róla hogy sármos. Ez hülyeség hogy ribanc vagy,hát ennyire tartod magad?! Mással is történhet ilyen,mert emberek vagyunk,de ettől még nem leszel egy ribanc. Szóval szerintem mondd el neki,és ha szeret,majd idővel megbocsát. A Bálinttal meg jogosan veszhetne össze,mert ő sem ártatlan,és milyen már hogy a haverja csaját akarta lefektetni??!
2011. márc. 14. 14:28
 12/15 anonim ***** válasza:
17/L voltam
2011. márc. 14. 14:30
 13/15 anonim ***** válasza:

Az a legtisztább,ha te magad győződsz meg róla,hogy milyen is valójában a srác.Ne a mások szavára adj.Ha tényleg tisztességtelen,akkor dobod azonnal.

Az előttem szólónak abban igaza lehet,hogy a haverja irigy kicsit,biztos dögös kis suna lehetsz,ha szívesen kinyalt úgy,hogy más nem nagyon volt. :)

2011. márc. 14. 14:34
 14/15 anonim ***** válasza:

Megcsalásnak számít. Előbb-utóbb úgyis elmondod mert nem fogsz tudni együtt élni a bűntudattal.

Ha nincs benned a bűntudat érzése akkor ne mondd el.

2011. márc. 14. 14:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Ne mond el neki semmiképp! Ha elmondod neki annyi a bizalomnak és akkor csak a veszekedés fog menni mindig amire senki nem kíváncsi. Vagy mond el neki és hagy ott vagy nem mond el és tagadj a többit meg rendezd el magadban.
2011. márc. 14. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!