Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez megcsalás? Elmondjam neki, vagy hallgassak?
Kábé 3 hónapja "kavarok" egy férfival, ő 27 én 21. Nincs kimondva, hogy együtt járunk. Egyszer rákérdeztem, és azt mondta, neki ehhez és a szerelemhez idő kell. Szex nem volt köztünk, csak csók, meg simogatása egymásnak stb. Szerinte ehhez is idő kell. Tudni kell, nagyon népszerű fickó, sok nőnek kell. Állítása szerint csak velem szokott randizni.
Viszont... van egy haverja, aki egy idióta, és kábé minden csajt meg akar ....ni. És ezzel a haverral találkoztam egy este, és beszélgettünk, felhívott a lakására stb. Érdekes dolgokat mesélt Zoliról (vele kavarunk), hogy pl. az exével még mindig van ez-az (az ex nekem kissé gyanús volt, és ha szóba hoztam Zoli hárított), meg a haver szerint Zoli minden buliban csapja a szelet más csajoknak, egy nőket kihasználó semmirekellő stb. A haverjáról egyébként detto ez terjed, szóval mindegy, de nem mondom, hogy nem hittem neki.
És a haver lakásán már dögfáradtan leheveredtem az heverőre és gondoltam, felhívom lakótársam, hogy jöjjön értem, mire... a srác kissé rám mászott. simogatni kezdett, smároltunk, végül ő elkezdett kielégíteni orálisan, én meg hagytam neki. Utólag rohadtul bánom.
Kérdés: mivel Zolival elvileg nem járunk, ráadásul a Bálint (haverja) elmondásai nem feltétlenül alaptalanok, így ez megcsalásnak számít? És elmondjam Zolinak? Mit tegyek?
21L, Bp
Az a legtisztább,ha te magad győződsz meg róla,hogy milyen is valójában a srác.Ne a mások szavára adj.Ha tényleg tisztességtelen,akkor dobod azonnal.
Az előttem szólónak abban igaza lehet,hogy a haverja irigy kicsit,biztos dögös kis suna lehetsz,ha szívesen kinyalt úgy,hogy más nem nagyon volt. :)
Megcsalásnak számít. Előbb-utóbb úgyis elmondod mert nem fogsz tudni együtt élni a bűntudattal.
Ha nincs benned a bűntudat érzése akkor ne mondd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!