Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok (fiúk), kérlek tanítsat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok (fiúk), kérlek tanítsatok meg csajozni. Hogy lehet értelmesen leszólítani egy lányt? 17/L

Figyelt kérdés
2011. márc. 13. 22:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szia.

Hát Érdekes kéréds,ha sima szituáció lenne 1 pici egyszerűbb lenne.

Mondjk a lényeg itt is az ismerkedés.

Hát Jómagam 19F vagyok, ha én dobom be magam a csjoknál, odamegyek,elkezdek vele beszélgetni,meg érdeklődöm, hogy mi az érdeklődési köre,elhintek 1-2 finommab bókot, hogyszép a szeme vagy, jól mutat rajta a sála, stb... ( persze csak finoman ).

Mondjuk attól is függ, hogy épp hol vagyunk,milyen körülmények közt.

1 Szórakozó helyen a saját gondolataimat is nehezen hallom, nem még a másét.

Ott pl meghívod 1 italra, aztán tánc, aztán úgy ismerkedés.

Mondjuk, a csjozás, psaizás az ösztönös, és mindnekiben benne van, csak találd meg a saját módszered, itt is fontos az egyediség.

Lehet valakinél beválik 1 adott csjozási , vagy pasizási forma, lehet, hgy ugyan az a forma egy másik személynél nem válik be.

Próbálj meg Önmagadból kiindulni, hogy Teis lány vagy, neked mi tetszene ,ha odamenne hozád 1 fiú/ lány és felszeretne szedni.

Mondjuk a Te eseted kicsit nehezeb mivel ugye Csajozni szeretnél,és Lány vagy.

Hát sok sikert, és remélem tudtam segíteni.

A lehető legjobbakat .

PEACE

2011. márc. 28. 11:22
 12/15 anonim ***** válasza:
Én így szoktam odamenni: "Szia!Tudtad,hogy a magyarországi területeken a kréta végi transzgressziós és regressziós időszakok nem okoztak fáciesváltozást,csupán diszkordanciát?"
2011. márc. 28. 12:38
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ezen van a hangsúly,hiszen lány-lány sokkal közelebb vannak már lelki sikon is egymáshoz,akkor is ha tettszik az a másik,elöször keresd a barátságát,bármivel,elhivhatod hogy esetleg segithetne neked ruhát választani,vagy bárhova ilyen lányos boltban,szivesen fognak segiteni,utána már sima ügy..
2011. márc. 28. 13:19
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem sem úgy működik, mint fiú-lány viszonyban. A fiúk módszereit lehet jobb ha nem erőlteted. Csajok könnyebben kezdenek el beszélni egymással, ezt használd ki. Először beszélgetni kell, bármiről, aztán látni fogod hogyan tovább... Ezt egy meleg kollégám mondta, igaz ő pasi. De mivel nem a szokásos férfi-nő felállásról van szó, jobb ha elsőre nem látszik, mire gondolsz. Beszélgetés közben úgyis kiderül...
2011. márc. 28. 13:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Ok
2018. jan. 28. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!