Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok (fiúk), kérlek tanítsatok meg csajozni. Hogy lehet értelmesen leszólítani egy lányt? 17/L
Szia.
Hát Érdekes kéréds,ha sima szituáció lenne 1 pici egyszerűbb lenne.
Mondjk a lényeg itt is az ismerkedés.
Hát Jómagam 19F vagyok, ha én dobom be magam a csjoknál, odamegyek,elkezdek vele beszélgetni,meg érdeklődöm, hogy mi az érdeklődési köre,elhintek 1-2 finommab bókot, hogyszép a szeme vagy, jól mutat rajta a sála, stb... ( persze csak finoman ).
Mondjuk attól is függ, hogy épp hol vagyunk,milyen körülmények közt.
1 Szórakozó helyen a saját gondolataimat is nehezen hallom, nem még a másét.
Ott pl meghívod 1 italra, aztán tánc, aztán úgy ismerkedés.
Mondjuk, a csjozás, psaizás az ösztönös, és mindnekiben benne van, csak találd meg a saját módszered, itt is fontos az egyediség.
Lehet valakinél beválik 1 adott csjozási , vagy pasizási forma, lehet, hgy ugyan az a forma egy másik személynél nem válik be.
Próbálj meg Önmagadból kiindulni, hogy Teis lány vagy, neked mi tetszene ,ha odamenne hozád 1 fiú/ lány és felszeretne szedni.
Mondjuk a Te eseted kicsit nehezeb mivel ugye Csajozni szeretnél,és Lány vagy.
Hát sok sikert, és remélem tudtam segíteni.
A lehető legjobbakat .
PEACE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!