Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megadná valaki az MSN cimét, akivel jól elbeszélgethetnék, nem tudom mivel van a baj, de semmi sem akar nekem összejönni ezen a téren? 15f
Figyelt kérdés
És semmi hátsó szándékom nincs,de valahogy mindig félre értelmezek valamit, vagy leégetem magam, vagy nem tudom...
Lehet velem van a baj, de ezt már nem birom:((
bukok kiméljenek megkérek mindenkit...
2011. márc. 13. 18:11
1/13 A kérdező kommentje:
Priviben is küldhetitek
2011. márc. 13. 18:13
2/13 anonim válasza:
mivel nem volt baratnod, sugarzik rolad, hogy szexet akarsz. meg akkor is, ha nem igy van. ilyenkor hiaba nezel ki jol. velem ugyanez van, csak nem 15 vagyok.
3/13 A kérdező kommentje:
CSak ez rám nem igaz...
2011. márc. 13. 18:27
4/13 anonim válasza:
nekem van barátom, de én is sokáig így éreztem és néha mostanában is. de ha nem is párkeresés céljából, én szívesen beszélgetek veled :)
15/L
5/13 A kérdező kommentje:
Nem azért irtam ide...akkor irtam volna máshova...ha ugy jobb egyet beszélünk és le is tilthat akárki csak valakinek mondhassam már el mi van:(
2011. márc. 13. 18:31
6/13 anonim válasza:
nah, én szívesen meghallgatlak nyugi :) szeretnéd?
15/L
7/13 A kérdező kommentje:
MSN?Leirod priviben?
2011. márc. 13. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!