Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szinonímák vannak arra a szóra, hogy szeretlek?
komállak, lájkollak, szercsizlek..
de mért kell ezt mondani? éreztetni kéne:S
Szeretlek szonak szerintem nincs szinonimaja:)
de viszont sok szep szo van,amivel elmondhatod hasonloan:
tartok hozzad,kedvellek,tetszel nekem,jo veled lennem,jol erzem magam melletted.
Sokszor talan nem is jo kimondani,ha szeretsz valakit,eleg,ha kimutatod,erezteted es ezt mindketten tudjatok,erzitek :)
Te vagy a mindenem,
nélküled semmit sem érek.
:)
Azzal 100%-osan egyet értek mindenkivel, hogy nincs jobb, "hasznosabb", mint éreztetni. Azonban gyakorta van, mikor nincs erre lehetőség (távolság, eltérő életvitel). Akkor csak szóban, írásban tudod kifejezni érzéseidet Nem hinném, hogy húúúúúúúú de sok variáció áll rendelkezésre. Azonban.... lehet "cifrázni" változatossá tenni. Valamilyen alkotásban: vers, rajz, fotó.... stb. Nem vagy éppen kreatív szellem? Annyi baj legyen! Gugli a jó barátod, csak a megfelelő kérdést/kérést kell feltenni: szerelmes idézetek/SMS; rózsa (kép); szeretlek/love (kép/szöveg)........ lehetőségek tárháza szinte végtelen. Egy szó, mint száz a vége: ne akadj le egy szón, kifejezésen. Öltöztesd fel. És máris változatosabb lesz. ;-) Sok sikert!
Ui.: egyik igen népszerű csevegési platformon végeztem egy kísérletet. Egy előkészített matricával, emojival effektív 24 (határozott kézben nagyjából 20) másodperc alatt is megoldható.
"20 másodperc. Autóba beülve, motort járatva, míg melegedik az; kasszánál sorba állva; liftre, buszra várva; munkában megállva, halántékmasszírozás után; levesnek való víz még nem forr, zöldség aprítása előtt; kis helységben nagy dolgot végezve (tudom, tudom, ironikus); kávé mellett cigire gyújtva; kutya, macska, aranyhal sétáltatása közben; forgalomban zöldre várva (na jó, ezt inkább mégse)...
20 másodperc a napi rutinunkból. S szebbé vált kedvesünk napja, bármily' borús is volt előtte."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!