Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet úgy rávezetni egy fiút valamire, hogy azt gondolja, az Ő ötlete volt?
"Kötözködő válaszolók, értelmetlen írásokkal kíméljenek! :D"
Csak én vagyok válaszoló, és nem kötözködök. Ha értelmetlen válaszokat írnék, akkor pedig már 1 órával ezelőtt meg tudtál volna győzni, és nem lennénk a második papíron
Értem, hogy mit mondasz, de nem arról van szó, hogy agymosást akarok végezni rajta vagy átverni. :D Egyszerűen csak arra lettem volna kíváncsi, hogyan ébreszthetném fel benne az gondolatot, hogy nem is lenne olyan rossz döntés az eljegyzés.
Egyébként nem pánikolok, hiszen még fiatal vagyok. Ahogy mondtam, szeretem és szeretnék a menyasszonya lenni viszont mivel erőszakkal nem lehet senkit meggyőzni, úgy gondoltam érdekelne, milyen egyéb lehetőséget vannak, hogy rávezessem (és nem megvezessem...)
súgd ezt a fülébe: csokipudingot öntök a farkadra, majd addig szopom amíg mind le nem jön róla, aztán hísz egy másik nagymellű csajt, aztán egy hatalmas análparti, bármit bárhova dughat, és videóra is veheti
a nászéjszakán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!