Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet úgy rávezetni egy fiút valamire, hogy azt gondolja, az Ő ötlete volt?
Miért akarnám átvágni? Nem ártani akarok neki...
Nem tudom miért kell ilyen lekezelően válaszolni, mintha nem lennék normális. Használható válaszokat szeretnék, nem kioktatást! Régen lehet, hogy ez romantikus volt és megfelelő, de akkor még nem vártak a férfiak 10 évet arra, hogy megkérjék egy nő kezét..
Nem ugráltatni akarom, hanem ráébreszteni, hogy nem lenne olyan rossz dolog ha eljegyezne és nem kell ettől félni.. Ez persze csak akkor sikerülne, ha szeret, de legalább kiderül, hogy valóban csak engem akar vagy sem..
Nem tudom miért kell úgy beszélni, mintha nem lennék normális és egyből hülyének nézni. Nem újságokból szedtem, egyszerűen csak szeretem, vágyom rá, hogy előrébb lépjünk és szeretném, hogy ő is ezt érezze irántam!
Arra, hogy téged akar e valóban az a legjobb, ha megbeszéled vele, hogy így van e, és az eljegyzést nem említed. Ahogy leírod, az olyan, mintha rád tört volna a kapuzásári pánik, és azért küzdenél, hogy jó e ez az alany, vagy keresned kell másikat, aki vállal téged és azt, hogy később gyereket csináljon veled. Persze lehet hogy nem így van, de olvasva bennem picit ilyen érzéseket kelt.
Az, hogy azt akarod, hogy megkérje a kezed, azt értem, mert ez minden nőben benne van. Talán az is, hogy rávenni. De megcsinálni? Hát az nem tudom. Szóval ha én megtudnám, hogy a barátnőm a hátam mögött kijátszik, mert ez tulajdonképpen az, mivel ő nem tud róla... hát eléggé rosszul esne. Illetve hogy mesélnéd el a többieknek, hogy meglepett a párod egy eljegyzési gyűrűvel, hát sehogy, mert érzed, hogy hazugság, semmi jelentősége az eseménynek.
Meg itt írod, hogy kioktatlak... hát bocs, de én csak arra szeretnélek ráébreszteni, hogy unalmas lesz így az életed, ha a nagy dolgokból kicsit csinálsz, illetve befolyásolod a párod szabad akaratát. Ugye látszik, hogy én se ártani akarok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!