Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szeret még? Tudja ki vagyok? Vagy csak képzelődök? 27/F
Figyelt kérdés
Néhány éve összejöttem egy lánnyal. Imádtuk egymást.... csodálatos volt minden. Két évig együtt voltunk titokban, mert a szülei erősen tiltották a kapcsolatot. Ők viszonylag gazdagok, én pedig csak egy szegény kőműves vagyok, aki a szomszédukban melózik. Az a két év maga volt a boldogság. Totál olyan volt, mint egy szerelmes sorozat...v mi... már azt tervezgettük, hogy elszökünk és összeházasodunk. Egyszer egy buli után berúgtam és kihajtottam egy kamion elé....... Az anyósülés felől (ahol ő ült) jött belénk a kamion. Ő elvesztette az eszméletét. Nekem csak kisebb horzsolásaim voltak. Bevittem a kórházba. Belső vérzése volt, de a legnagyobb ütés a fejét érte... Két hétig kómában volt. Majd kiderült,h csak a gyermekkora kisebb részére emlékszik. Rám nem emlékezett. Az én hibám az egész. Tönkretettem az életét. A szülei nem jelentettek fel, csak annyit kértek, h hagyjam békén, hadd legyen boldog, mert én csak szenvedést okozok neki. Mindez külföldön történt. Én hazajöttem, ők kiköltöztek külföldre, hogy ott kezeljék az orvosok. Felépült. A szülei attól féltek,h ha hazahozzák talán felismer és én újra bajt hozok rá. Az egyik törökországi rokonukhoz költöztették. Engem gyűlölnek a szülei. 7 évig nem láttam. Férjhez ment egy gazdag, jóképű, izmos török pasihoz. Ennyit tudtam. Nemrégen hazaköltöztek az új kis családjával a szüleihez. Tehát a munkaadóm szomszédjába. Kiderült,h van egy kisfia. 1,5 éves a kicsi. Itt kezdődnek a furcsa tények. A főnököm monda,h úgy hívják a kisfiát, mint engem. Ő akarta ezt a nevet neki. De állítólag nem emlékszik rám. Egyszer aztán összefutottunk. Nagy társaságban voltunk. Vele volt a férje is. De ő egész végig engem nézett szomorkásan, mintha tudná ki vagyok. Úgy nézett rám, mintha annyi mindent szeretne mondani és talán csak beképzelem, de úgy érzem szeret. Én a mai napig imádom, tisztelem, szerelmes vagyok belé. Mit tegyek? Lehet,hogy emlékszik rám? Lehet,h szeret még? Vagy hagyjam az egészet? 27/F2011. márc. 13. 15:54
1/8 anonim válasza:
ez nagyon durva. de tanácsot nem tudok adni sry. együtt érzek veled, rohadt kemény lehet...
2/8 anonim válasza:
nem kéne annyit nézni a zone romanticát....
3/8 A kérdező kommentje:
Szögezzük le: Nem azok véleménye érdekel,akik nem hiszik el./ Lelkiismeret furdalásom van és SZERETEM. Mit tegyek?
2011. márc. 13. 16:04
4/8 anonim válasza:
Előző életében már találkozott veled.
5/8 anonim válasza:
Szerintem hagyd békén! A szülei eddig sem kedveltek, gondolod ha újra felforgatod a lányuk életét akkor fognak? Férjhez ment, gyereke van, már kerek kis családot alkotnak, hagyd őt békén! Ha valami van, amit elszeretne mondani, akkor majd ő odamegy hozzád és megteszi. Elhiszem hogy nehéz, de ha lépni akartál, azt már nem most kéne megtenni...
6/8 anonim válasza:
Ha megtalálod az igaz szerelmet,akkor ne hagyd hogy bármi közétek álljon.Az élet túl rövid ahhoz hogy agyaljunk.Ha most nem lépsz egész életedben bánni fogod,mert lehet hogy ha emlékezne ö is téged akarna,mert egymásnak vagytok teremtve.Gondolj bele ha a helyzet pont forditva lenne,akkor ö mit csinálna....A választ csak te tudhatod...
7/8 A kérdező kommentje:
Ő a helyemben inkább szenvedne. Soha nem tenne tönkre egy családot.///// Vagy....... ismerkedjek meg vele (újra)?
2011. márc. 13. 20:38
8/8 anonim válasza:
nézd meg az 50 első randit. nem emlékszem már én se rá, de tuti le tudnál vonni vmi tanulságot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!