Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Férfiak! Miért szeretitek a nőkkel való együttélést? A sex a motiváció ott vagy van esetleg más is? 25L
Első sorban mert szeretem(xy dolog miatt).
A kiszolgálást el tudom viselni de nem igénylem.
A szex nagyon fontos.
És sok más dolog is ami miatt...
Család alapítás stb..
ez a kérdés kísértetiesen hasonló lélegzetvételű mint egy korábbi: "minek egyáltalán lefeküdni?". a szexen és a háztartáson kívül azért egy nő még másra is jó ám. mondjuk lehet vele beszélgetni, közös programokat csinálni stb..
nem éltem még együtt nővel, szóval ha úgy vesszük nem vagyok hiteles válaszadó, de kifejlődött már annyira a világlátásom, hogy tudom én mit szeretnék egy nőtől.
mondjuk ilyen apróságok, hogy reggel felébredsz és látsz egy szép lányt ahogy bájosan alszik. jó érzés lehet amikor úgy mész haza, hogy valaki vár, valaki örül neked.
úgy elaludni, hogy melletted van egy lány akit szeretsz az szintén nagyon jó. azért mert rendet tart a lakásban? utánam nem kell rendet tartani! főzni is tudok, szóval nem halok éhen. amiket mondtál eléggé sokadlagosak számomra. kell egy társ, azért...
héhaver, ott a pont
jól mondja , csak én nem tudtam volna így összeszedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!