Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak még hűséges emberek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még hűséges emberek?

Figyelt kérdés
ez a legnagyobb probléma amitől elbizonytalanodok egy kapcsolatban,a bizalom a hűség,annyi ilyet látni filmekben médiában,hogy látszólag minden szép,aztán valamelyik fél félre kefél,én messze vagyok páromtól,csak hétvégenként vagyunk együtt,és ez az 5 nap nagyon rossz nélküle,bízok benne csak a srácokban nem akik körül veszik,félek hogy szoktak rá nyomulni vagy ilyesmi,nem tudom mit csinál mikor külön vagyunk,és ez nagyon rossz.
2011. márc. 13. 11:04
 1/5 anonim ***** válasza:
vannak.
2011. márc. 13. 11:14
 2/5 anonim ***** válasza:

aki azt mondja hogy nincsenek az hazudik

aki azt hiszi hogy nincsenek az nem látja reálisan az embereket

aki el is hiszi hogy nincsenek és másokat is próbál róla meggyőzni azoknak meg kéne egy pofon

2011. márc. 13. 11:25
 3/5 anonim ***** válasza:

persze hogy vannak hűséges emberek..nehéz a helyzeted, de muszáj benne megbíznod, gondolj arra, hogy ha nem hűséges akkor is megcsalna ha mindennap együtt lennétek, együtt élnétek..ha pedig hűséges akkor nem csal meg ha 1000 km lakik sem. Aki pedig megcsalja a párját, mert távolság az nem is szerette a párját igazán...a kísértésnek ellen kell tudni állni, ha nem megy az elgondolkodtató, hogy hol a tisztelet a másik felé? A szerelem?

Szóval ne aggódj és bízzál a párodban..ha igaz szerelem akkor nem állhat közétek semmi és senki ha meg nem akkor kár bánkódni nem ér annyit.

2011. márc. 13. 11:38
 4/5 anonim ***** válasza:
vannak
2011. márc. 13. 11:38
 5/5 anonim ***** válasza:
cannak.én is azok közé tartozok.fura de igaz.
2011. márc. 13. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!