Vannak még egymást szerető, hűséges emberek?
Úgyis le fognak pontozni... De azért csak leírom, mert tény.
Nem vagyok csúnya, de kifejezetten szép sem. Átlagos. A 160 centimhez 70 kiló társul. Jelenleg gyerekszülés előtt állok, alakom, mint egy növendék bálnáé, a férjem mégis jovban kíván, mint valaha. A szexuáiséletünk még soha nem volt ilyen jó, és napról napra jobban szeretjük egymást az ágyon kívül is. Még csak 1 éves házasok vagyunk, viszont ami küléüönleges, hogy mindketten szüzen házasodtunk, csak az esküvő óta élünk szexuális életet - és nem 18, hanem 30 évesek vagyunk ám.
Talán azért is, mert az elsők vagyunk egymásnak, nem akarunk folyton újabbat, jobbat találni, hanem a meglévő társunkat akarjuk szeretni és egyre jobban megismerni, felfedezni, boldoggá tenni. Egyszerűen nem érdekel minket más férfi/nő.
Mi 13 éve vagyunk együtt, 1 gyermekünk van. Nem vagyunk házasok. Én 33, párom 34.
Amikor megismertük egymást, én 50 kiló voltam. Aztán meghíztam 65-re. 100 kilóval mentem szülni, most 80 körül vagyok. 175 cm-hez. Sok(k). Nem vagyok egy nagy szépség, de a párom nem csalt meg soha. Alkalma és lehetőség lenne bőven, mivel vidéken dolgozik. De tudom és érzem, hogy nem lenne képes megcsalni.
Nos engem is lepontoznak majd,de én azt mondom igen vannak még hűséges emberek...Én 10 éve együtt élek a párommal aki 8 évvel fiatalabb nálam..Helyes nőnek tartanak,de ahogy mondják teltkarcsú vagyok..Még ennyi év után is szerelmesek vagyunk,és élvezzük egymás társaságát.Nagyon ragaszkodunk egymáshoz,voltaképpen csak annyi időt töltünk külön amennyit a munkában töltünk el..Ezen kívül mindig mindenhová kettesbe megyünk..Én mást férfit szinte észre se veszek,ahogy őt sem érdekli más nő..Mivel idén lesz 10 éve ,hogy együtt vagyunk életem legszebb leánykérését kaptam karácsonykor...Persze,hogy igent mondtam:)
Én személy szerint hiszek abban,hogy vannak olyan emberek akik az életük során találkoznak a lelkük másik énjével..Az ilyen emberek azok akiket csak a halál választ el..A többség csak keresi,és néha-néha talál magának valakit akiről azt hiszi ő a lelke másik fele..De később csalódásukra kiderül nem jót választottak..
Ritka kincs ez ha valaki ilyen szerencsés,és én hiszem,hogy mi azok vagyunk...
Ahogy nagymamám is az volt.Ő szerelemből ment hozzá a nagypapámhoz(pedig a szülei tiltották),és szülz neki 13 gyermeket.Egészen papa halálig boldogok voltak.Sajnos annyira szerette,hogy nem sokkal utána feladta,és meghalt ő is..54 évig éltek boldog házasságban...
23:00
Szia!
Megkérdezhetem,hogy hogy, hol ismerkedtetek meg?
Én már kiesek ebből ,de érdekelne,ha lehet. Köszönöm
F/23
Vannak ilyen emberek!
Nem azért csal meg mert gyereket szülsz, meghízol! Hanem azért mert beszűkülsz, első lesz a gyerek ő meg az utolsó, annyira nem foglalkozol magaddal hogy meghízol stb... Nem kell szídni a férfiakat, olyan nincs hogy ember a hibás, annál az egyszerű oknál fogva, hogy egy kapcsolatban ketten szoktak lenni! Talán tenni kéne érte és nem csak elvárni "mert nekem alapba jár, mert én szültem és vállaltam a +30 kg-ot, és a férjemnek el kell fogadni hogy megváltoztam mert mit képzel nincs időm még rá is és ha nem fogad el így akkor sosem szeretett" Emberi lények vagyunk, az érzelmeket nem tudjuk irányítani, és igenis fontos amit kapunk, látunk. Ha normális a kapcsolatotok akkor azt ís elbírja ha meghízol, bár hozzáteszem nagy hülyeség ezt elvárni, mert saját magad szivatod, mivel a hízás veszélyes és egészségtelen!
Engem egyik párom sem csalt meg sosem, és a férjemnek sem jut eszébe, igaz nincs gyerekem nem híztam meg de pl mellem "nincs" és nem vagyok mindig a topon, az a titok hogy jól kell választani és baromi sokat melózni a kapcsolat érdekében.
Igen! Én sem tartom magam szépnek és szülés után rajtam is rajtammaradt kb. 8-10 kg. Ebből én kb. 5-öt szeretnék leadni, akkor már meg lennék elégedve magammal. De a férjem nap mint nap elmondja, hogy Ő így is kívánatosnak tart és tettekben is bizonyítja. Sosem szerette a sovány lányokat, mindig azokat, akiken van mit fogni.
Utolsónak üzenem, sajnállak, hogy ilyet tettek veled és hogy te is bosszúból visszaadtad, de baromira általánosítasz a saját példádat látod csak szem előtt! Le a szemellenzővel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!