Vannak még egymást szerető, hűséges emberek?
11:28-as vagyok, nyugi, engem is lepontoztak.. Úgy gondolom, attól, hogy nem olyan válaszokat adtunk amit itt többen "elvártak volna", az annyit jelent, hogy nem vagyunk egyformák és ez így normális. De ha mondjuk azt kérdezi valaki, hogy szerintetek szép a vörös rózsa??? Nem mindenki fogja azt válaszolni, hogy igen, mert valakinek mondjuk a sárga tetszik.. Akkor őket is lepontoznátok? Mert nem egyezik a véleményetek?
pf..
Kétfajta ember van:
1. Akit megcsaltak.
2. Akit meg fognak.
Ezt add össze!
Azoknak, akik másképp gondolják, jó reggelt kívánok!
engem is biztos csaltak meg már meg, és én is csaltam már meg páromat.
a mostani páromat nem csaltam meg, és nem is szándékozok így tenni. az, hogy ő nem kefélt félre, abban csak bízni tudok, de nem olyan embernek ismerem...
senkiben nem lehet bízni 100%-ig, ezt tanítja az élet...
Vannak. Anyukámék 20, anyósomék 45 éve házasok, és nagyon szeretik egymást. Mi a férjemmel nemsokára egyéves házasok leszünk, három éve élünk együtt, 13 éve ismerjük egymást, és szerelmes vagyok belé. Ő szintén, és azt hiszem, ez csak egyre jobb lesz (ha jön végre a baba.)
Fel a fejjel, vannak ilyenek, ne nézz annyi tv-sorozatot.
Megöregedni persze mindenki meg fog, de elhagyni a méltóságot, tartást, álmokat, hobbit, a saját magaddal töltött időt és a humorérzékedet egyszerűen tilos!
Én már húsz éve élek együtt a Karcsimmal. Nincs az a gyönyörű nő, akiért megcsalnám
Béla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!