Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak még egymást szerető,...

Vannak még egymást szerető, hűséges emberek?

Figyelt kérdés
Van olyan nem kifejezetten szép nő, akit még a gyerekszülés után sem csaltak meg és akit még mindig szeret a férje? Illetve vannak e itt olyan férfiak, akik még sosem csalták meg a feleségeiket, annak ellenére hogy az megöregedett, meghízott? Vannak még egymást szerető, hűséges emberek?
2010. jan. 26. 22:49
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem meg nincs.Vagy már megcsalt,csak még nem tudsz róla,vagy meg fog.
2010. jan. 27. 15:27
 22/30 anonim ***** válasza:
47%
Hát én is reálisan látom a világot de akkor sem csaltam meg soha senkit, és nem is fogok, előbb inkább szakítok vele ahogy eddig is megtörtént néha... Az meg hogy a másik mit tesz.. Hát kéremszépen olyat kell választani akit nem "hajt a vére", de sajnos az olyan fiúk manapság unalmasak a legtöbb lánynak... A másik meg az hogy esélyt sem adok az ilyeneket mint más, ha egyszer megtudom, meghallom, meglátom, akár egy csókot is, azonnal elköszönök tőle ha már ő nem volt képes előbb szólni aztán cselekedni. Szóval ti nem ismertek minden embert, mi sem, de attól még mert ti hisztek valamit, még nem biztos hogy nektek van igazatok, mindenki azt gondol amit akar csak tudni kell hogy a gondolatnak teremtő ereje van.
2010. jan. 27. 15:48
 23/30 anonim ***** válasza:
Ma 10:29-es vagyok,és köszönöm szépen,hogy ennyire lehúztatok,pedig egy szóval nem bántottam senkit,csak elmondtam a véleményemet.Attól egyébként,hogy nem olyan párt választok,akit hajt a vére,hanem olyat,aki szeret,még nem jelenthetem ki magabiztosan,hogy na,ő aztán soha a büdös életben nem fog megcsalni.Ez nem azt jelenti,hogy ezen fogok stresszelni,én szeretem őt,ő szeret engem,ennyi.Azt viszont,hogy a jövő mit hoz,nem tudhatom.Különben meg nem egy olyan ember van,akinek megadhatsz TE bármit,akkor is vissza fog élni a jóságoddal,legyen akár férfi,akár nő az illető.Ilyen emberek voltak és lesznek.Természetesen nem mindenki,de van pár ilyen.Ez tény.Ennek semmi köze a gondolatok úgynevezett ,,teremtő erejéhez"...Aki máshogy gondolja,az gondolja máshogy,én nem ugrottam senki torkának,de gondoltam,hogy fordítva így lesz...Mást nem is vártam ettől az oldaltól.
2010. jan. 27. 19:27
 24/30 anonim ***** válasza:

11:28-as vagyok, nyugi, engem is lepontoztak.. Úgy gondolom, attól, hogy nem olyan válaszokat adtunk amit itt többen "elvártak volna", az annyit jelent, hogy nem vagyunk egyformák és ez így normális. De ha mondjuk azt kérdezi valaki, hogy szerintetek szép a vörös rózsa??? Nem mindenki fogja azt válaszolni, hogy igen, mert valakinek mondjuk a sárga tetszik.. Akkor őket is lepontoznátok? Mert nem egyezik a véleményetek?

pf..

2010. jan. 27. 19:36
 25/30 anonim ***** válasza:
49%

Kétfajta ember van:

1. Akit megcsaltak.

2. Akit meg fognak.

Ezt add össze!

Azoknak, akik másképp gondolják, jó reggelt kívánok!

2010. jan. 28. 01:47
 26/30 anonim ***** válasza:
29%
kíváncsi lennék, akik ennyire azt hangoztatják, hogy vagy már megcsaltak vagy meg fognak, azok ennyire bizalommal tekintenek a kapcsolatukba? És vajon ezek az emberek nem azok-e akik olyan kérdésre, hogy féltékeny vagyok a páromra, azt írják, ha ennyire nem bízol benne, minek vagytok együtt? Azért erre kíváncsi lennék. Én maximálisan megbízom a páromban. Na most mindjárt jönnek az okosok és beszólnak, hogy milyen naív.... Lehet lepontozni csókolom!
2010. jan. 28. 13:21
 27/30 anonim ***** válasza:
46%

engem is biztos csaltak meg már meg, és én is csaltam már meg páromat.

a mostani páromat nem csaltam meg, és nem is szándékozok így tenni. az, hogy ő nem kefélt félre, abban csak bízni tudok, de nem olyan embernek ismerem...

senkiben nem lehet bízni 100%-ig, ezt tanítja az élet...

2010. jan. 28. 13:25
 28/30 anonim ***** válasza:
33%
@13:21: Aki kíváncsi, hamar megöregszik!
2010. jan. 29. 13:02
 29/30 anonim ***** válasza:
68%

Vannak. Anyukámék 20, anyósomék 45 éve házasok, és nagyon szeretik egymást. Mi a férjemmel nemsokára egyéves házasok leszünk, három éve élünk együtt, 13 éve ismerjük egymást, és szerelmes vagyok belé. Ő szintén, és azt hiszem, ez csak egyre jobb lesz (ha jön végre a baba.)

Fel a fejjel, vannak ilyenek, ne nézz annyi tv-sorozatot.

Megöregedni persze mindenki meg fog, de elhagyni a méltóságot, tartást, álmokat, hobbit, a saját magaddal töltött időt és a humorérzékedet egyszerűen tilos!

2010. jan. 30. 19:10
 30/30 anonim ***** válasza:
35%

Én már húsz éve élek együtt a Karcsimmal. Nincs az a gyönyörű nő, akiért megcsalnám

Béla.

2010. febr. 1. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!