Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-17 év körüli lányok, hogy álltok 19-20 éves egyetemista/főiskolás fiúkhoz párkapcsolat terén?
21:14 Az irányításban max. annyiban van igazad ,hogy nem engem "tanítanának" ,hanem én őt,de komoly kapcsolatra gondolok,nem egy éjszakára
21:28 Köszi a biztató szavakat
21:29 Hát igen a távolság kellemetlen,de én is pont arra gondoltam ,hogy lehet nem voltam elég érett az eddigi barátnőimhez,és talán jobb lenne egy fiatalabb
21:32 a 2. kategória szimpatikusabb,ilyenre pályázok,és akivel komolyan gondolnám,márpedig ilyet keresek,arra képes lennék várni
21:34 Hát anyósék mindig problémát jelentenek:D De valóban úgy érzem párkapcsolat szempontjából jobban ellennék egy fiatalabbal mint egy idősebbel,vagyis remélem,most úgy vagyok,mert láttam ,hogy idősebbel nem működött kellő képpen,hátha fiatalabbal igen...
21:35 engem nem érdekel ilyen ,hogy ugymond "körberöhögnek" ,az én dolgom,az én választottam...a családomon és a barátaimon kívül soha nem érdekelt más véleménye,úgy ,hogy azzal az életemet is befolyásoljam
22:38 ennek örülök:)
23:13 Nógrád megye,ennél többet nem szívesen mondok
23:46 azért én többet tudnék mutatni mint a veled egykorúak:P:D
Hát,én 16 éves létemre el 22 éves sráccal vagyok együtt.Bármennyire is furán hangzik,de nagyon jól megvagyunk.
Igazából akkor lehet jó a kapcsolat,hogyha a felek egyébként is összeillenek minden téren.Úgy gondolom én nem vagyok gyerekes,sőt érettebb vagyok a korombelieknél ezért is működik ilyen jól.Szóval szerintem nincs gond a korkülönbséggel./Bizonyos kereteken belül./
Szóval hajrá! =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!