Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselitek, hogyha a párotok néha találkozik az exével?

Figyelt kérdés
sajnos a barátnőm és a volt barátja békében váltak el, és barátok maradtak. kb 3 éve szakítottak, és havonta találkoznak kb másfél órára. Próbálok róla tudomást sem venni, csak ez néha elég nehezen megy.
2011. márc. 12. 14:35
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
Nem jól. Ha egyszer csak egy ex? Ha legalább előtte sok éven át barátok letek volna. Így viszont nem tudom elfogadni. Fiú-lány barátság egyébként is necces téma, így meg kizártnak tartom, bocs.
2011. márc. 12. 14:37
 2/7 anonim ***** válasza:
55%
sehogy, ha a csajom ilyet találna ki, én rögtön szakítanék vele.
2011. márc. 12. 14:41
 3/7 A kérdező kommentje:
már azelőtt is találkoztak, mielőtt megismertem volna a csajt. és úgy tudom, előtte is barátok voltak.
2011. márc. 12. 14:47
 4/7 kranpusz ***** válasza:
77%

Nekem más a véleményem!

Minden kapcsolatnak van valami nehézsége, valami probléma amit meg kell oldani. Ezt is meglehet!

Meg kell biznod a barátnődben DE tudomására kell hozd hogy neked ez nem nagyon tetszik DE elfogadod mert szereted és bízól benne, eddig ez igaz, nem?!?

Szóval ha ezt megtetted akkor megbeszéltétek a lényeget!

Másrészt van nő és férfi között barátság de csak a sex után! Nekem 3 is van ilyen és tényleg ma már barátok!!!

2011. márc. 12. 14:57
 5/7 napietus ***** válasza:
10%
én nő vagyok, nem zavar, ha a férjem találkozik az exeivel. én is szoktam az enyémeimmel. de ezekről a találkozásokról, beszélgetésekről nem baszélünk egymással.részben tapintatból, részben meg azért, mert illetlenségnek tartanánk az exeinket egymás közt a hátuk mögött kibeszélni.
2011. márc. 12. 15:01
 6/7 anonim ***** válasza:
77%

Figyelj, én szinte mindig békében váltam el a pasijaimtól. Így találkoztunk is, véletlenül is, megbeszélten is... És egyszer nem volt olyan, hogy idővel ne abba az irányba menjen el az egész; a szexualitás mindig előjött. Tehát én elvből kerülöm most már az ilyet. Saját magamból kiindulva, tuti nem bíznék meg a srácban. Majdnem törvényszerű.

Ha a barátnőimből indulok ki, akkor ott sem volt olyan, hogy a srác ne akart volna többet kicsikarni, ha szakítás után is tartották a kapcsolatot. Idővel mindenképp.

Szóval, megértem, hogy sz*rul viseled.

Persze biztos vannak kivételek. Ami erősíti a szabályt.

Nem akartalak lehangolni vagy elbizonytalanítani még jobban, csak őszintén feleltem, és tényszerűen, hogy ne érzelmeket írjak.

2011. márc. 12. 15:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Mármint a lányban, bocsi...
2011. márc. 12. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!