Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselitek, hogyha a párotok néha találkozik az exével?
Nekem más a véleményem!
Minden kapcsolatnak van valami nehézsége, valami probléma amit meg kell oldani. Ezt is meglehet!
Meg kell biznod a barátnődben DE tudomására kell hozd hogy neked ez nem nagyon tetszik DE elfogadod mert szereted és bízól benne, eddig ez igaz, nem?!?
Szóval ha ezt megtetted akkor megbeszéltétek a lényeget!
Másrészt van nő és férfi között barátság de csak a sex után! Nekem 3 is van ilyen és tényleg ma már barátok!!!
Figyelj, én szinte mindig békében váltam el a pasijaimtól. Így találkoztunk is, véletlenül is, megbeszélten is... És egyszer nem volt olyan, hogy idővel ne abba az irányba menjen el az egész; a szexualitás mindig előjött. Tehát én elvből kerülöm most már az ilyet. Saját magamból kiindulva, tuti nem bíznék meg a srácban. Majdnem törvényszerű.
Ha a barátnőimből indulok ki, akkor ott sem volt olyan, hogy a srác ne akart volna többet kicsikarni, ha szakítás után is tartották a kapcsolatot. Idővel mindenképp.
Szóval, megértem, hogy sz*rul viseled.
Persze biztos vannak kivételek. Ami erősíti a szabályt.
Nem akartalak lehangolni vagy elbizonytalanítani még jobban, csak őszintén feleltem, és tényszerűen, hogy ne érzelmeket írjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!