Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket megrázna, ha a párotok volt nője anyjának képei közt megtalálnátok a párotok és a ovlt csaja régi közös képét (ballagási) ahol a család is rajt van?
Elsőnek én is üzenek: párom jobban kombinál, mint egy nő. A tulajdonságok még mindig nem nem függőek.
Persze és el is hiszem ezt neked....
Nekem pont az ellenkezője a tapasztalatom sorry drága!
Amúgy nem tudom hogy te láttál e már hasonló kérdést itt a gyakorikerdeseken férfitől??
Mert én nöktől megdöbbentöbb semmit mondó kérdéseket szoktam olvasni,aminek egy férfi semmit nem tulajdonitt,persze férfiak is tesznek fel idiota kérdéseket,de el kell hogy keserittselek,ez többynire rátok igaz!
puszi:)
nem idiótak érdés, csak tipikusan nőies, ha a női kérdéseket, gondolkodást idiótának tartjátok ti pasik, akkor miért vagytok a nőkkel? Úgy értem érzelmileg és nem a szex miatt, ha jobb egy pasi természete, akkor legyetek pasival :)
lehet erre mondják az ellentétek vonzzák egymást?
Tényleg nem jellemző a pasikra ez, de zaért a pasik is tudnak féltékenyek lenni, csak ők büszkébbek és tagadják, vagy lehet maguk sem tudják mi az az érzés :)
nem lehet kategorizálni, ahogy az sem igaz h a pasik szex centrikusabbak, én csaj vagyok, és szexm ániás vagyok, a paism meg nem az, pedig szerinte nagyon jó vagyok az ágyban, mégse vagyok pasi, és mégse csalom meg, a pasik isk épesek romantikára, érzelmekre szerelemre. A pénztárcás fotós dolog meg oké hogy szép emlék, meg h a zenéről eszébej ut egy ex, de attól még hogy ezsébe jut és régen szerette, vagym ost is kedveli, az nem azt jelenti, h szerelmes belé.
Amúgy a csaj anyjának a képei közt volt kinn a lányról és nanak családjáról és páromról fotó
de az 2007 es, és szakításuk előtt olyan egy két hónappal volt
a csaj csalta meg többször, és ap árom szakított
azóta nem beszélnek, max karácsonyi üdvözlet, de a csaj sose reagál az sms re, lehet bunkó, lehet h más a száma
a asim meg egyk özsségi oldlaon sincs fenn
de mindenről őszintén beszélgetünk
az viszont igaz lehet h beteges vagyok
amúgy sok csajos dolog van, ami fura lenne, ha a csajok nem csinálnák, ettől csajosak nem?
Na akkor kérdező most leírtál mindent magadról az utolsó válaszodban!:)Magyarul te is beismerted hogy beteges amit csinálsz!Köszönjük az elismerést!:)
A kép meg 2007-es te jóóó ég.....
Egy 4 éves dolgon ennyit parázni??
Azt hittem pár hónapja volt!Részemről a téma lezárva...
egyébként meg mit kontárkodsz bele más anyjának a személyes cuccaiba?!
(az írásod egyébkén meg elég zavaros...)
Az már nem az én dolgom, hogy elhiszed vagy sem. Hogy ilyen korlátolt vagy, arról te tehetsz, de attól még, mert valaki férfi, ember is (meglepő, mi?), emberi tulajdonságokkal, amiben van féltékenység, és hülye kombinálás is.
Nem azt mondtam, hogy minden férfi ilyen, de igenis vannak férfiak, akik olyanok, mint párom, sőt, ezerszer rosszabbak.
Pl: barátnőm párja nem engedi szoknyába öltözni barátnőjét, és sminkelni, mert megszólják és akkor ő majd dobni fogja, azt kombinálja, ha már egy fényképet csinál magáról valami közösségi oldalra, hogy biztos megcsalja, 5 perccel később ment ki a munkahelyéről, már egész úton morgott, mint a bolhás kutya, mintha félrek*rhatna 5 perc alatt. Szóval igenis van ilyen, de ha te szűk látókörű vagy, arról már igazán nem én tehetek, bocsika!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!