Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldjam meg a távolság kérdést?
A barátnőm nagyon messze lakik tőlem, nagyon ritkán látom, kb. kéthetente, most meg hogy dolgozom, még nehezebb találkoznunk. Lassan beindul a vállalkozás, viszont ezt feladnám azért, hogy többet lehessek vele, és dolgoznék nála.
Arra gondoltam hogy odaköltözök, ha segíthetek náluk otthon a cégnél. De ha ez nem megoldható, mit csináljak? Neki is akarnia kell, és segítenie benne, nem?
Vagy az is elég, ha én odamegyek, és elkezdek dolgozni valamit, majd alakul a dolog?
Segítsetek, kétségbe vagyok esve. Tegnap is összekaptunk ezen, mert most kiküldik dolgozni is otthonról külföldre, és minden olyan bizonytalan, csak az nem, hogy szeretem.
Régebben volt önbizalmam, mára az is kezd eltűnni... 25F
Figy, első a munka és a megélhetés!
A szerelem egy rózsaszín köd! Ha nem kapod meg a szerelmed, azt valahogy túléled!
De ha a szerelmed is otthagy és a meló terén is sz.rba kerülsz, akkor hogy élsz meg?
Ha nem látod a nődön h ő is hoz áldozatot, akkor ne hozz te sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!