Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a lány nem ad apró "jelzése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lány nem ad apró "jelzéseket", hogy "mehetek", és direkt félreérti/figyelmen kívül hagyja, amiket írok. Mindenképp mondja le róla, és felejtsem el?

Figyelt kérdés

Leveleztem, cseteltem egy lánnyal, jó, vidám hangnemben (ő 22 én 26 vagyok). Randiztunk is, bár nem fogtuk egymás kezét vagy ilyesmi, nevezzük inkább "találkozásnak". Utána jött még egy-két levélváltás, melyben nem nyomulósan, inkább virágnyelven - de egyérteműen - tudtára adtam, hogy nagyon tetszik nekem....

A lány azonban minden próbálkozásomat, mondatomat direkt félreérti....., és a mostani levele, hááát, inkább barátkozós, mint "pasizós", egyelőre nem is válaszoltam rá. Miért teszi? Egy dologra tudok gondolni: nem akar semmi komolyat velem, viszont túl "illedelmes", esetleg nem akar megbántani, vagy talán pasinak nem, barátnak viszont szeretne megtartani. Én viszont nem barátkozni akarok.... Nyíltan, ajtóstól nem akarok a házba rontani, mert az egyenlő az elutasítással, ugye? Van még keresnivalóm, próbálkozzak-e még valamivel, vagy mondjak le róla és hagyjam a fenébe?

2011. márc. 12. 01:51
 1/10 anonim ***** válasza:
Eléggé úgy néz ki, hogy csak baráti kapcsolatban gondolkodik. Ha neked az nem fekszik, akkor bizony hagyd a fenébe..
2011. márc. 12. 01:53
 2/10 anonim ***** válasza:

Ajtóstól a házba?Bocs,de attól te nagyon távol állhatsz.

Egyébként meg ha jól adod elő ezt,akkor nem az elutasítással egyenlő,hanem a tuti dugással.

Szerintem a levelezéssel és a cseteléssel buktad a dolgot.

Az ilyemit,vagy bármi személyeset csakis élőben.Kiadod magad idő előtt,linkre.

Nem nyújtanám ilyen hosszúra.Ha megvan a száma,akkor már nem kell neki irogatni hosszan.Felhívod,lezsírozod a randit,beülsz vele egy pubba,rendelsz egy üveg piát,megnevetteted,aztán zsupsz irány az ágy.

Cseteljen a barátnőivel,meg a pö-csös barátnőivel:).

2011. márc. 12. 02:22
 3/10 anonim ***** válasza:
Előzővel teljesen egyetértek.Ne neted írd meg neki mit gondolsz/érzel,túl sok ideje van gondolkodni mit válaszoljon,nem látod az arcát,reakcióit stb.De ha továbbra is ír neked,visszakérdez más szóval még tartja veled a kapcsolatot,szerintem van esélyed!Nem fogja olyan könnyen adni magát egyik sem.Meg inkább érzékeltesd vele hogy tetszik neked mint hogy hangoztasd.Van még esélyed csak ne neten próbálkozz nála.Hajrá!
2011. márc. 12. 03:44
 4/10 anonim ***** válasza:
Pont úgy van, ahogy leírtad: nem tetszettél neki élőben, de általában a lányok nem elég őszinték, h ezt megmondják. Sztem mondj le róla, jobban kinézni valszeg nem fogsz a közeljövőben.
2011. márc. 12. 08:15
 5/10 A kérdező kommentje:

Ezt írtam neki smsben: "szia! mondták már, hogy kemény dió vagy? :) ..." (ezt azért írtam, hogy azért értse, hogy... nna!

ezt válaszolta 18 órával később: "ezt még sosem mondták, de ha te mondod... miért gondolod ezt? :)"

Érdemes még válaszolni erre valamit?

2011. márc. 12. 20:45
 6/10 anonim ***** válasza:
2011. márc. 13. 02:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Ezek a csajozós oldalak akkora baromságok... Ha ronda vagy, úgyse tudod semmivel se kompenzálni, ha jól nézel ki, akkor meg elrontani nem tudod semmivel.
2011. márc. 13. 10:18
 8/10 anonim ***** válasza:

kedves kérdező, a példád alapján nagy esélyt adok rá, hogy csak nem érti a te "virágnyelved"

bazz, ha most vki ilyet ír smsben akiről nem tudom egyértelműen, hogy bejövök neki, akkor én is csak vonogatnám a szemöldökömet, hogy most ez miről beszél...

nem azt mondom, hogy támadd le, de hívd még randira, egyértelműbbre is

vacsorás randi ha nem túl lepukkant helyen van elég egyértelmű, kétlem, hogy elfogadja a meghívást ha csak barátnak akar (és véletlenül se mondj semmit, ami úgy értelmezhető, hogy ez csak egy kis jelentőség nélküli vacsora két barát között...) aztán ha jól megy, kísérd haza, és ajánld föl a kezed a visszaúton vagy ilyesmi (tudom most fikázni fogtok, hogy ez mekkora dedó, de nem minden pasi akar minden egyes csajt csak megdöngetni... léteznek komoly kapcsolatok, és emberek komoly szándékokkal)

2011. márc. 14. 19:09
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem dedó ez ucsó!

Nagyjából leírtad,hogyan jöttem a bnőmmel:).

Meg az előtte lévőkkel is hasonlóan.

2011. márc. 14. 21:33
 10/10 anonim ***** válasza:

21:33

nah én a másik oldal vagyok, vagyis a lány, akivel így volt XD és nagyon bejött ám

2011. márc. 14. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!