Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lány nem ad apró "jelzéseket", hogy "mehetek", és direkt félreérti/figyelmen kívül hagyja, amiket írok. Mindenképp mondja le róla, és felejtsem el?
Leveleztem, cseteltem egy lánnyal, jó, vidám hangnemben (ő 22 én 26 vagyok). Randiztunk is, bár nem fogtuk egymás kezét vagy ilyesmi, nevezzük inkább "találkozásnak". Utána jött még egy-két levélváltás, melyben nem nyomulósan, inkább virágnyelven - de egyérteműen - tudtára adtam, hogy nagyon tetszik nekem....
A lány azonban minden próbálkozásomat, mondatomat direkt félreérti....., és a mostani levele, hááát, inkább barátkozós, mint "pasizós", egyelőre nem is válaszoltam rá. Miért teszi? Egy dologra tudok gondolni: nem akar semmi komolyat velem, viszont túl "illedelmes", esetleg nem akar megbántani, vagy talán pasinak nem, barátnak viszont szeretne megtartani. Én viszont nem barátkozni akarok.... Nyíltan, ajtóstól nem akarok a házba rontani, mert az egyenlő az elutasítással, ugye? Van még keresnivalóm, próbálkozzak-e még valamivel, vagy mondjak le róla és hagyjam a fenébe?
Ajtóstól a házba?Bocs,de attól te nagyon távol állhatsz.
Egyébként meg ha jól adod elő ezt,akkor nem az elutasítással egyenlő,hanem a tuti dugással.
Szerintem a levelezéssel és a cseteléssel buktad a dolgot.
Az ilyemit,vagy bármi személyeset csakis élőben.Kiadod magad idő előtt,linkre.
Nem nyújtanám ilyen hosszúra.Ha megvan a száma,akkor már nem kell neki irogatni hosszan.Felhívod,lezsírozod a randit,beülsz vele egy pubba,rendelsz egy üveg piát,megnevetteted,aztán zsupsz irány az ágy.
Cseteljen a barátnőivel,meg a pö-csös barátnőivel:).
Ezt írtam neki smsben: "szia! mondták már, hogy kemény dió vagy? :) ..." (ezt azért írtam, hogy azért értse, hogy... nna!
ezt válaszolta 18 órával később: "ezt még sosem mondták, de ha te mondod... miért gondolod ezt? :)"
Érdemes még válaszolni erre valamit?
kedves kérdező, a példád alapján nagy esélyt adok rá, hogy csak nem érti a te "virágnyelved"
bazz, ha most vki ilyet ír smsben akiről nem tudom egyértelműen, hogy bejövök neki, akkor én is csak vonogatnám a szemöldökömet, hogy most ez miről beszél...
nem azt mondom, hogy támadd le, de hívd még randira, egyértelműbbre is
vacsorás randi ha nem túl lepukkant helyen van elég egyértelmű, kétlem, hogy elfogadja a meghívást ha csak barátnak akar (és véletlenül se mondj semmit, ami úgy értelmezhető, hogy ez csak egy kis jelentőség nélküli vacsora két barát között...) aztán ha jól megy, kísérd haza, és ajánld föl a kezed a visszaúton vagy ilyesmi (tudom most fikázni fogtok, hogy ez mekkora dedó, de nem minden pasi akar minden egyes csajt csak megdöngetni... léteznek komoly kapcsolatok, és emberek komoly szándékokkal)
Nem dedó ez ucsó!
Nagyjából leírtad,hogyan jöttem a bnőmmel:).
Meg az előtte lévőkkel is hasonlóan.
21:33
nah én a másik oldal vagyok, vagyis a lány, akivel így volt XD és nagyon bejött ám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!