Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 éve szakítottam az akkori barátnőmmel. Szerintetek felkeressem?
Eléggé konzervatív családból származott, az anyja gyakran beleszólt (inább beleugatott) a dolgainkba, gyakran úgy éreztem az akkor 22 éves lányát ellenem hangolja.
Mivel a csaj még a szakítás után is érdeklődött felőlem, drasztikus megoldást alkalmaztam, vérig sértettem, és így koptattam le, mert tudtam, hogy másképp csak tovább beszélgetünk, és fölöslegesen próbálkozunk. Szóval összevesztünk, letöröltem, postán kicseréltük a cuccainkat, stb.
25 évesen visszatekintve kicsit bánom is a dolgot,nem kelett volna minden szálat elvágni,valahol a mai napig érdekel hogy mi van vele. Nem akartam ismét belépni az életébe, de ma nézegettem a képeit, és az ágyán még mindig ott van az a maci, amit tőlem kapott.
Szerintetek van ennek jelentősége? Ez egy pozitív jel, hogy továbbra is gondol rám? Vagy egyszerűen csak szereti azt a macit, aztán jó idő?
Egyátalán mi értelme lenne? Mit szólnának az anyjáék?
Szia!
Szerintem próbáld meg:!
Próba, szerencse. Ki tudja:)
Szülök, nehéz dolog, de a lány már26.
Felnőtt nő tudja mit akar nem a szülőknek, hanem a lányuknak akarsz megfelelni.
De a szülőkkel is meg tudod beszélni szerintem a múltbeli nézeteltéréseket.
Drukkolok, hajrá :)! !!
Szia! Szerintem is próbáld meg, meséld el neki,hogy nagyon jó volt az egyutt toltott ido, csak az anyukája nem illett a képbe. Mivel ott a maci, akarva, akaratlanul is gondolhat rád minden nap, mert látja azt a macit és eszébe jut,hogy toled kapta!
A szuleivel ne foglalkozz, ha valóban érzitek egymás iránt a szerelmet és a vonzalmat, akkor te is láthatod,hogy még 4 év sem állhat kozétek!
Persze,ehhez a lány is kell. :)
Remélem osszejon ismét!!
Majd esetleg fejleményt írhatnál, kíváncsian várom! :)
figyelj, van neked csajod, négy éve majdnem h szakítottatok az exeddel, 25 éves vagy, nem voltatok nagyon jóba az anyjával
nem lehet hogy ismerlek téged?
remélem nem a barátom vagy
az én pasim, akivel hasonló volt a helyzet, csak elvileg a volt csajától nem akar semmit ő Zalaegerszegi, Orbán Zoli a neve
és tegnap mikor ak érdést kiírtad épp otthon volt és én meg nem voltam vele, este hatig melóztunk
szal simán lehetnél akár ő is :)
írnál magadról hogy mi a keresztneved, hova valósi vagy és hogy hívják a volt nődet?
bár az ő volt csaja asszem csak most lesz 22 és nem régen volt annyi :)
szia
Megkérdezhetem, hogy szerelmes vagy e még a volt párodba? És szereted a jelenlegi barátnődet, azaz szerelmes vagy belé? Mért akarod tartani a kapcsolatot az exeddel úgy hogy van barátnőd?
Az volt csajodnak nincs senkije?
És az exed ugyanott lakik ahol te, vagy máshol? Mért lett vége a régi kapcsolatnak?
A mostani pároddal mióta jártok és hogy jöttetek össze?
A volt párodról azt a macis képet hol találtad? Azaz melyik oldalon? iwiw esetleg facebook? lehet nem kellett volna nézegetni ak épeket. Ha szerelmes lennél a volt nődbe, és akarna tőled valamit, akkor a mostani pároddal szakítanál, elmondanád neki vagy inkább mellette kavarnál?
És ha hiányzik a volt párod, de visszautasítana, csak azért maradnál a jelenlegivel?
Írd lem inden kérdésemre a válaszod légyszives, mert kíváncsi vagyok rá.
Talán jobban átlátom a helyzetet, ha többet tudok róluk.
Sose csalt meg a volt párod, vagy ő dobott valaki másért? Mi volt a szakítás oka? Csak az anyós. És az a nő ott lakik most is ahol az exed, szal egy háztartásban?
ja nyugodtan küldhetsz linket a csajsziról, kiváncsi vagyok melyik lány szebb :)
az exedet jobban szereted, vagy régebben jobban szeretted mint a mostanit?
Hogy néz ki a régi párod, ő volt neked az első?
Hány évig jártatok?
Hogy ismerkedtetek meg? Mi az amit szerettél benne (külső belső) és a csaj apukájával jóba vagy?
és mit lehet tudni a jelenlegi kapcsolatodról, barátnődről?
halika, én pasi vagyok, de kiváncsi vagyok rá, hogy te most tudod mit akarsz? azaz most melyikbe vagy szerelmes? Nem lehet hogy csak azért hiányzik neked, mert nem a csaj hibájából lett vége a kapcsolat, hanem az anyja miatt? Hogy kérdezed magadtól mi lett volna ha? Azt hiszed lehet vele jobb lett volna, boldogabb lennél mint a jelenlegi pároddal, vagy ő jobban szeretne, mint am ostani barátnőd? Elégedett vagy most az életeddel?
írhatsz a mail címemre is, azaz ezen az oldalon keresztül üzenhetsz nekem privátba is
ha gondolod mutathatsz róla képet (csatolás, vagy linkelés)
Ne legyetek már ennyire földhözragadtak.
Szeretem a mostani a csajom, és vele akarok lenni.
Azért gondoltam, hogy felveszem a kapcsolatot a másikkal, mertz eszembe jutott, és kíváncsi vagyok mita szakítottunk mi lett vele (meló,férj, stb...).
Ez még úgy gondolom nem ok a kombinálásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!