Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit tegyek, ha én képtelen vagyok úgy nekiállni egy kapcsolatnak, hogy ne arra törekedjek, hogy egy életre-szóló lehessen?
Csak a lányok válaszát várnám.
Itt vagyok 25 évesen lassan és el sem jutok egy kapcsolatig most-már egy randiig sem..
Mindenki azt mondja hogy jóképű vagyok meg aranyos.. volt aki szerint "túl aranyos"..
Ennyi burkolt elutasítás után valahogy már magamban sem tudok hinni.Pedig kommunikatív vagyok, és nem vágyok másra csak hogy szerethessek végre valakit tiszta szívemből,és hogy valaki viszont szeressen..De mégis úgy érzem,hogy senki nem tud engem elfogadni valami nem stimmel velem ezek szerint..és már kezdek negatív lenni..pedig jön a tavasz,a jó idő én mégis szenvedek, magányos vagyok és úgy érzem ez így is marad.
Csak egy valakire volna szükségem és minden szeretetem az övé lenne, és meg sem fordulna a fejemben hogy elhagyjam, megcsaljam, vagy megbántsam..
Csak hogy boldoggá tehessem, ahogy tőlem telik.
Senkire nem számíthatok a családom távol él tőlem.
Remélem nem fárasztottam senkit le túlságosan..
pedig amikor először láttam iszonyat NEM tetszett, most mégis úgy érzem túl jó pasi ő egy ilyen magamfajta lányhoz.
20/L ilyet sem hallottam még - nem kötözködésképpen írom!-
csak fura, hogy elsőnek abszolút nem a zsánered aztán meg nem hogy csak megtetszik, de úgy érzed még te vagy kevesebb mint ő. Érdekes.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!