Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar minden pasi rögtön ágyba vinni? Manapság nem lehet pár nyugodt randi előtte, hogy megismerjük egymást? Ráadásul ezekből biztos nem lenne hosszútávú kapcsolat! Nekem ez így nem megy.
,,Ha a negyedik randi után sincs szex (még egy csók sem), akkor vagy játszadozni próbál velem vagy nem tud dönteni."
Vagy nem alakult ki még az aminek ki kell az egyik fél részéről a másik meg mindent akar .Mert nem mindenkinél egyből jönnek az érzések meg stb.
. ,,Mi az, hogy el lettek rontva? Ki rontotta el őket? Kinek a szemszögéből romlás? "
A nők a férfiakat!!Mert hamar lefekszenek és a pasik most már azt várják el.
,,14:23 Szóval te vad idegenekkel ismerkedsz? A szőrös, csonttal lóbálózó, tűznél táncoló fajtával? Kb mindent elmond a posztod komolyságáról ez a mesteri kezelése a szavaknak. Mi az, hogy el lettek rontva? Ki rontotta el őket? Kinek a szemszögéből romlás?"
Nem is tudom ki a szűklátókörű.A saját tapasztalatomat írtam le és nem a tiedet.Az ismerkedésnek vannak veszélyei.Addig amíg nem győződsz meg arról ki az illető(lehet bűnöző akárki)addig idegen.
Kedves 67%-os leányzó!
Elbeszélünk egymás mellett. Ha valahol (munkahely, szórakozóhely, erdő, mező, stb.) találkozom rendszeresen egy lánnyal, akkor az nem randi. Nem indul a számláló.
De ha elhívom valahová és igent mond, akkor valamilyen szinten szimpi vagyok neki és meg akar ismerni.
Ha igent mond a másodikra, akkor jól érezte magát az elsőn. És így tovább. Ha a negyedik randi után sem akar többet beszélgetésnél, akkor ott valami gond van. Általában feldolgozatlan kapcsolat, önbizalomhiány, döntésképtelenség. Én viszont egészséges lelkű lányt keresek.
Két megjegyzés:
1. Nem volt még rövid kapcsolatom.
2. Ha első randi végén a lány akarná a szexet, akkor elgondolkoznék.
Sikerült árnyalnom a képet?
"Tegyünk különbséget randi és ismerkedés között."
Tegyünk! Én megtettem az előző hsz-ban. Nálad mitől nem randi egy randi?
,,ha elhívom valahová és igent mond, akkor valamilyen szinten szimpi vagyok neki és meg akar ismerni."
Vagy olyan rámenős,erőszakos a pasi,hogy kénytelen igent mondani a nő,esetleg agressziót válthat ki a pasiból ha visszautasítják..Nekem volt egyszer olyan esetem mikor életembe először láttam egy pasit és hazamentem vele mert olyan akaratos erőszakos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!