Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar minden pasi rögtön ágyba vinni? Manapság nem lehet pár nyugodt randi előtte, hogy megismerjük egymást? Ráadásul ezekből biztos nem lenne hosszútávú kapcsolat! Nekem ez így nem megy.
Figyelt kérdés
Egy ideig szüneteltettem az ismerkedést, de ez nem megoldás. Van vmi ötletetek?2011. márc. 11. 15:17
31/51 anonim válasza:
"Igenis meg kell ismerni jobban a másikat a sexhez.Aki néhány tali után meg akarja fektetni a másikat az olyan is."
Ha nem akarom megfektetni, akkor miért randiznék vele? Ne legyünk már ennyire álszemérmesek! Az első randi első 5 percében eldől, hogy szexuálisan vonzónak találjuk-e egymást. A továbbiakban a randik arról szólnak, hogy hasonlóan gondolkodunk-e, lehet-e mélyebb kapcsolatunk. Ezeknek pedig ki kell derülnie néhány randi alatt.
32/51 anonim válasza:
Igen kiderül néhány tali után ,hogy feltud-e izgatni de az nem jelenti azt le is akarok-e feküdni vele 3 tali után.Nem tartom erkölcstelennek azt sem aki 3 tali után sexel de fordítva sem kéne.Mai pasiknak az a természetes ha valaki egyből ugrik .Aki meg nem az biztos csak szédít.Gondolják ők.
33/51 anonim válasza:
Egy szónak is száz a vége.Minden eset más és más.
34/51 anonim válasza:
Egyet értek a kérdezővel.Meg kell ismerni a másikat.Én mindíg kidobtam az olyanokat akik egyből a sexre utaztak.Esetleg lefeküdtem vele de utána otthagytam.Az olyan mást nem akar személyes tapasztalat.
35/51 anonim válasza:
,,ha egy csaj jól is néz ki és okos is mellette, ő vele már járnék."Az esetek többségében ez így is van bár az durva kijelentés,hogy csak sexre méltók.
36/51 anonim válasza:
,,Szerintem teljesen normális a korai szex,"
de az is normális ha nincs korán,meg az sem mindegy,hogy a korai sex előtt mennyire ismered az illetőt
37/51 anonim válasza:
Azért szűklátó valaki mert nem akar egyből ágybabújni hanem
még heteket ismerkedni,beszélgetni?
39/51 anonim válasza:
Attól függ ki az a valaki.Erre nincs szabály.Volt háromszor is olyan,hogy neten ismertem meg és taliztam vele.Első de legkésőbb harmadik tali után sex de utána egyikkel se akartam többet talizni valamiért.Az biztos,hogy ha hamarabb van sex sok minden kiderűl és az is,hogy önző(beszélgetésből nem mindíg leszűrhető) a pasi és akkor könnyebb otthagyni mint amikor kialakult egy kötődés.Ennyi előnyét látom.Volt olyan is,hogy úgy adta elő magát milyen odaadó és önzetlen de mikor sex lett az egy pokol.
40/51 anonim válasza:
Az sem mindegy, hogy 1 órás randiról beszélünk vagy a 2 órás randiban benne van egy mozizás... Vagy legalább 3-4 órás találkozásokról. Ha ezt még megelőzi egy hét intenzív levelezés, akkor... tudjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!