Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dag kérdése:
Csajok gáz ha csóró vagyok? Volt már csóró pasitok?
11/20 A kérdező kommentje:
az eddigi válaszokból azt szűrtem le hogy gáz! :D
Az exem elég csóró volt. 2.5 évig jártunk, különösebben sose érdekelt. Kreatív volt, mindig kitalált valamit, hogy mit csináljunk, szóval nem unatkoztam mellette, ez fontos.
És ápolt volt és igényes.
2011. márc. 10. 22:58
Nem gáz,viszont nem kellene bele törődni,hogy ''áh csóró vagyok az is maradok''.Küzdj,keress mást,nyiss az új felé.
2011. márc. 10. 23:19
Az utolsóval értek egyet, önmagában a csóróság nem kizáró ok, de ha ez azzal jár együtt, hogy nulla törekvést és motivációhiányt látok, hogy kitörjön ebből a helyzetből, akkor esélytelen hosszú távon a dolog. Mondom ezt úgy, hogy jelenleg pályakezdőként én is "csóró" vagyok, de folyamatosan keresem a lehetőségeket a helyzetem jobbítására-párommal együtt, aki szintén nincs eleresztve. A stabil egzisztencia igenis fontos! Mindig azt mondom, hogy annyi fizetést szeretnék, hogy soha ne okozzon gondot, hogyha a gyerek kinövi/szétrúgja a cipőjét, azonnal újat tudjak venni.
25 N
2011. márc. 11. 00:07
22.54
te smucig fasz, verd a faszod a pénzedre és a csajok, akik vágytak valami ajándékra majd járnak mással
2011. márc. 11. 00:10
@0:10
Illesd anyádat hasonló szavakkal, és tartsd meg magadnak a pénzéhes k.rvákat.
2011. márc. 11. 00:29
17/20 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz, ha nincs pénze valakinek. nem mindenkit érdekel a pénz. Nincs ebben semmi gáz, úgyhogy nyugodj meg. :) Nekem nem volt még csóró pasim, de ha lenne, az sem érdekelne, mert nem azért lennék vele. Hanem azért, mert szeretem. Ennyi.
2011. márc. 11. 09:13
sok csaj mondja nem számit a pénz..és nem aza lényeg..de engem is ez huz vissza ..rossz érzés hogy sok mindent nem teszek pedig teheték..F/24
2011. márc. 11. 13:51
Nem olvastam el a válaszokat, de leírom az én történetemet. 13 évesen halálosan szerelmes lettem egy fiúba. Szegények voltak, mint a templom egere. Egy évre rá össze is jöttünk. A legnagyob szerelem volt a miénk. Nem volt pénzünk szórakozni, de rengeteget sétáltunk, játszottunk, társasoztunk, hajnalig beszélgettünk. Pár év múlva szakítottunk, és a sors fura fintoraként egy milliomoscsemetével kezdtem járni. Minden nap étterembe vitt, virágcsokrokkal halmozott el, töltögette a telefonomat. Épp csak RÁM nem figyelt. Hozott ajándékot, de nem akart velem hajnalban sétálni menni. Hozott virágot, de nem kérdezte meg, melyiket szeretem, vagy melyik tesz boldoggá. Bár anyagilag megvolt mindenem, egy hónap után léptem... Majd egyszercsak szembejött velem a nagy szerelmem. :) Ezer szónak is egy a vége: 13 éve vagyunk együtt (eltekintve attól a pár hónapos szünettől), és a világon mindennél jobban szeretem. Mostmár együtt gyűjtögetünk, most sincs sok, de én vagyok a leggazdagabb a világon - Vele.
2011. márc. 21. 14:25
20/20 anonim válasza:
Külföldön dolgozok,se kutyám,se macskám.Szóval van pénzem bőven.Eddigi barátnőimnek mégis csak annyira kellettem,hogy "gyere ide,vigyél ide-ode,fizess mindent utána meg takarodj a ge..ibe"
Szóval ja,gáz ha csóró vagy!
2020. dec. 25. 17:27
Kapcsolódó kérdések: