Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a barátnőm elbízta magát?
Bocs hosszu lesz:
A helyzet érdekessége, hogy nem tudom azt a jól bevált taktikát követni amit ilyenkor szokás, tehát hogy kevesebbet foglalkozzak vele majdcsak észhez tér. Ő 18 éves most érettségizik majd, én 19 és egyetemre járok, 6 hónapja járunk, sajnos már pár hónapja csak hétvegente tudunk találkozni. Amikor velem van nagyon kedves és odaadó, viszont mikor elutazom, mar nem ilyen. Biztos hogy szeret mert hangoztatja is meg "bújik" mikor velem van. Sajnos csak MSNen tudunk beszélni, néha telón, msnen egész nap mikor nem suliban vagyunk (tehát napi kb 6-7 ora msn).csak hétvégente látjuk egymást, nem tudok kevesebbet törödni vele, mert azzal magamat is kínzom, és akkor olyan mintha nem is járnánk.
A probléma lényege az, hogy msn beszélgetés közben más dolgokat csinál (ami nem baj mert nem csak én vagyok a világon de akkor mondja azt hogy nem ér rá), de rám alig figyel. Régebben amikor este kijöttem a házukból már küldte is az smst hogy "már most hiányzol", mostanában napközben sem küld csak ha én küldök neki akkor válaszol vmi nyúlfarknyit. Régebben látszott rajta hogy keresi mivel lephet meg ma már csak én szoktam neki kedveskedni. Nem azt várom, hogy vegyen nekem minden sz*rt, de néha azért jól esne ha váratlanul irna egy szerelmes idézetet. Régebben alig tudtam levakarni magamról mikor fel akartam állni gép mellől, manapság már nem is mondja hogy maradjak még a kedvéért. Közös programokat csak én találok ki. Tuti, hogy szeret mert nagyon látszik rajta (kamerázunk is msn közben), egyértelműen fülig szerelmes, amikor otthon vagyok tényleg a legjobb vele lenni. Biztos nem csal meg hiszen látom mit csinál mikor otthon van (nem szokott elmászkálni nagyon), MSN közben sem beszél mással, szóval 110% hogy nagyon szeret és -20%hogy megcsal. Beszéltem már vele erről, de a végén én éreztem rosszul magamat mert azthitte, hogy már nem bizok a szerelmében, vagy én nem szeretem, igaz én vagyok a hibás kicsit lehet túl sokat adok neki minden téren. Féltékennyé tételt nem csinálom meg mert szerintem aljas húzás, és nem akarok nagyobb galibát.
Egy szó mint száz, sztem elbízta magát, és azt hiszi mar nem kell semmit tennie értem, és elég ha csak van mint egy darab fa.
Egyébként egyikönknek sem ez az első komolyabb kapcsolata.
Azt szeretném, ha igenis teperne értem egy kicsit jobban! Hogy érhetem el ezt nála? segítsetek mert már nemtudom mit csináljak :S !
Ha okos a barátnőd, és van hozzá érzéke, akkor ez taktika a részéről...
Mellesleg a legjobb megbeszélni vele, mert így nem sokáig fog fennmaradni ez a kapcsolat... egy kapcsolatért küzdeni kell, mindig, komolyan beszélned kell a fejével. Te tudod, hogy sértődékeny-e és hogy gyengéden vagy keményebben kell eljárnod.
Ez az a típusú probléma, ami az igazi kommunikáció hiányára vezethető vissza.
1.:Igen okos csaj nagyon, de nem értem miféle taktika lehet ez, ha kifejtenéd megköszönném.
2.:Nehéz kevesebbet foglalkozni vele, amikor ennyire szeretem, ezért nem értem nála sem, hogy miért csinálja, de köszi a tippet erre mar én is gondoltam, meg is csinálom majd.
Napi 6-7 óra msn? Ez dúrva! Nem vagytok normálisak! Ha ennyi szabadidőd van, azt ne egy számítógép előtt ülve töltsd! Sportolj, tanulj, avagy legyen valami értelmes hobbid! Ha nem élitek az életet, akkor unalmasak lesztek egymás számára meg másoknak is. Napi 1-2 órában bőven meg lehet beszélni, ki lehet fejezni mindent, és annyi ideig lehet komolyan figyelni a másikra.
Attól, hogy szereted nem kell állandóan vele foglalkoznod, és ezt Tőle se várd!
Szerintem nem elbítra magát: megunt. Pontosabban kezd megunni. Ne lógjatok állandóan egymáson! Akkor unalmassá, sőtt terhessé váltok egymásnak. Ennek a kezdeti jeleit érezheted most. Éld az leted, légy boldog, energikus, kiegyensúlyozott, és abban az időben amikor kommunikáltok ezt oszt meg vele! És szeresd!
3.: ezt nem hinném, én mindig is sokat adtam neki, nem lenne oda ezt csinálni.
4.: Van benne valami, csak pl téli szünetben sülve főve együtt voltunk, vagy Ő nálam, vagy én aludtam nála. És ezt Ő is igényelte természetesen, mármint hogy egesz nap együtt legyünk, és nagyon jól elszórakoztunk, változatosak voltak a napjaink. Így amikor nincs velem nehéz csak pár órát beszélgetni. :S
Most miért kellene jobban tepernie szegény csajnak?
Egyáltalán nem értem, mi a bajod, és nem bántani akarlak.
Hétvégén együtt vagytok, amúgy napi 6-7 órát beszélgettek és látod őt kamerával. Mit akarsz még?
Akik együtt laknak, azok sem kommunikálnak ennyit. (napi nyolc óra munka, otthoni munka, evés-fürdés-alvás, marad a hétvége)
Nekem ha a pasim nyafogna, hogy nem irkálok neki sms-t napi 6 óra msnezés után, elküldeném a búsba. Inkább hagyd, hogy az érettségijére készüljön.
Nyugi, teljesen át tudom érezni a helyzeted. Mi is így vagyunk, csak fordítva. Én vagyok a lány.. de ugyan ezek szinte megvannak, mint nálatok.
Nálunk úgy lett néha jobb a helyzet, ha "megbeszéltük" a dolgokat. Vagyis én próbáltam megbeszélni, ő meg csak terelt, hogy ne hisztizzek, meg besértődött.. Utálok hisztizni, mindenki másnak is mindig ezt mondom, hogy csináljon bármit, csak ne hisztizzen. De ilyenkor mégis muszáj. Bár ha megjavul a dolog, akkor jó olyan egy napig, aztán kezdődik minden elölről..
Tényleg meg kéne beszélnetek a dolgokat, még mielőtt teljesen elhidegültök egymástól. Bár tudom távkapcsolatban könnyebb kiszeretni a másikból. Sajnos...
Nekünk úgy tűnik már nincs megoldás, de remélem nektek sikerül (: Sok szerencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!