Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy győzzem meg arról, hogy nem hazudtam, nem csaltam meg? Szeretem, nem akarom elveszíteni!
Előre szólok, hosszú lesz, de nagyon ki vagyok borulva, és szükségem van a tanácsaitokra.
26 éves lány vagyok. Tavaly nyáron jöttem össze a párommal, akivel már nagyon régóta szemezgettünk, csak egyőnk sem lépett. Én előtte találkozgattam emberekkel, de amint Ő belépett az életembe, megszakítottam mindenkivel a kapcsolatot, kivéve eggyel, de vele azért nem, mert lényegében a kollégám, és muszáj vele nap mint nap találkoznom. De a csókon kívül semmi sem volt köztünk előtte sem, utána meg főleg nem!
Így éltünk boldogan, nagyon hamar azon kaptam magam, hogy haza csak fél órákra járok, és minden este ott aludtam nála. Nagy ritkán, mikor hazajöttem hosszabb időre, msn-en beszélgettem ismerőseimmel (így koptattam le egy ismerősömet, csak sajnos-nem sajnos nem tudok bunkó lenni, így finoman próbáltam. Könyörgött, hogy találkozzunk, de nem lett belőle semmi sem.)
Úgy december körül jött egy kisebb krízis a kapcsolatunkban, sokat veszekedtünk, és hol Ő, hogy én pöccentem be agyilag. Akkor mondta a barátnőm, hogy miért nem találkozok egy sráccal, ő is szarban van a barátnőjével, és hátha jobb lenne más felállásban. Ellenkeztem, és nem találkoztam a sráccal, csak a barátnőmmel beszéltük ki a szitut msn-en. Januárban otthagytam a gépemet nála, külön felhasználófiókot csináltam neki, az enyém le volt jelszavazva (nem miatta, hanem a kiváncsi unokahugom miatt). Feltörte. Megtalálta az msn-beszélgetéseket (amit nem tudom hogy hogyan, mert egyszer elállítottam valamit, és nem simán a Dokumentumokba menti a gép),meg a régi képeimet. Aztán este elküldött haza. Rá két napra volt a szülinapom. Összeszedtem minden bátorságomat, írtam egy sms-t neki, hogy "Téged szeretnélek szülinapomra!". Nem válaszolt, így felöltöztem, és 1 órán keresztül az utcájuk elején álltam, hogy mikor jön haza. Jött is. Sírtunk, elküldött, utál, gyűlöl, nem akar látni, aztán mégis... összebújva aludtunk minden áldott este. A szabadidőnk 99%-át együtt töltöttük.
Szóba került, hogy rendesen odaköltözök, most hétvégén vittem volna a tévémet meg a dvd-lejátszómat, és az összes többi cuccomat. Gyereket, házasságot terveztünk, főleg én. Szombaton dolgozott, így én hazajöttem, két órát nem voltam csak itthon, de utána egyből siettem hozzá. Szeretkeztünk egy nagyot, majd ki akart menni cigizni, és én kértem, maradjunk még egy kicsit így összebújva, mert olyan nagyon rossz volt, hogy nem voltunk együtt. Erre ellökött magától, és kirakott.
Azóta kaptam hideget-meleget, olyan sms-ek formájában, hogy mocskos ribanc, dögölj meg, stbstb. Azt hiszi megcsaltam. Pedig nem. Hisz mindig vele voltam!!!
Csak az a baj, hogy a nemi szervén előjött jópár szemölcs, és ő ezt annak tulajdonítja, hogy megfertőztem valamivel. Rajtam semmi nincs. És az a durva, hogy miután összejöttünk, nem sokkal utána jött ki rajta, egy-egy először, de most már elég sok van. Már kistükörrel nézegetem magam, most várom, hogy mehessek a dokihoz, de ha rajtam is lenne, érezném. Csak sajnos ezt nem hiszi el nekem, mármint hogy ez ront a helyzetemen nagyon!
Nagyon tanácstalan vagyok, mert nekem Ő a nagybetűs IGAZI, aki a világot jelenti számomra, és mindenkinél, mindennél jobban szeretem!
Azt mondja, mindenki rólam beszél, hogy hány pasival feküdtem le, hány pasival keveregtem, míg vele voltam. Eggyel sem, csak vele! Viszont van egy olyan csaj, akinek a neve ugyanaz mint az enyém, és a becézésük is hasonló, és neki tényleg a nagyon sokadik pasija van már rövid időn belül, és az a csaj tényleg gáz már. Elképzelhető, hogy esetleg róla pletykáltak, csak az összetéveszthetőség miatt azt hitték, hogy én követtem el azokat a dolgokat, amit ő? (itt pl. olyan hasonlóságra gondoltam, hogy Hanna-Anna, persze nem ezek a nevek).
Kérlek segítsetek, nagyon ki vagyok borulva, és mindenféle túlzás nélkül mondom, úgy érzem magam, mintha kitépték volna a szívemet.
Előre is köszönöm, és bocsánat, hogy ilyen hosszúra sikerült.
Bocs,de szerintem totál megalázó amit csinálsz.26évesen még simán találhatsz új párt magadnak.
Én nem tudnám megbocsájtani senkinek azt,ha azt mondaná,hogy takarodjak,meg dögölj meg ribanc stb és ilyen sms-eket küldene...
Már ne is haragudj,de kisanyám téged szépen rongynak használ,azt ugye tudod?...
Milyen kapcsolat az,ahol mindenáron bizonygatnod kell az igazad?Ráadásul nem apró-cseprő dolgokról,hanem ilyen kitalált megcsalásos szitukról?
Más.
Arra nem gondoltál még,hogy így könnyen szakít veled,azzal hogy csakis téged vádol meg a megcsalással?
(közben esetleg a szép szemölcsei egy másik nőtől vannak?Igen,lehet h szépen megcsalt,de inkább téged vádol,h neked eszedbe se jusson h ő megcsalt!)ű
Az ilyennek kár bizonyítani,ha úgyérzi nem te vagy a megfelelő,akkor minek akarod továbbra is bizonygatni a az igazad?
Gondolkozz el ezeken és rá kell jönnöd,hogy egy igazi normális gondolkodó Férfi,ilyeneket nem tenne meg veled soha.
Ok nélkül ellök és azt mondja szex után,hogy takarodj?Tán csak nem ribancnak néz?
Gondolkodj el ezen a kérdéseken,és rájössz a válaszra.Ha továbbra is meg akarsz neki alázkodni,akkor nem vagy épelméjű.
Kedves utolsó!
Neked is köszönöm, hogy válaszoltál. Ezeken a kérdéseken én is gondolkoztam, és ugyanarra jutottam, mint te, hogy lehet, ezzel akarja leplezni az ő bűnét. Azonban nem tudom, hogy mikor tette volna meg, hisz tényleg reggeltől estig dolgozott, és egyből meló után találkoztunk. Valahogy érzem azt, hogy ez a meccs még nincs lejátszva, mert tudom, mennyire szeret, és ezt végig éreztem is. Tutira valaki teletömte a fejét, aki tudja azt, hogy féltékeny volt mindig is, és kihasználta azt, hogy többet ivott a kelleténél. Szerintem... De azt az üzenetet, amit fentebb írtam, el fogom küldeni, mert 100%, hogy az a csaj küldte. Számtalan kapcsolat ment már tönkre így, és így vagy úgy, de ennek a csajnak valahogy mindig volt köze a szakításokhoz. Na, az én életemmel ne játszon senki sem.
Ma sétáltam egyet a tesómmal, és basszus, az utcán nem tudok úgy végigmenni, hogy ne rohanjanak meg az emlékek. Itt csókolt meg először, itt találkoztunk az első igazi randinkkor, itt sétáltunk, itt ez történt, ott az történt, mindenhol csak az emlékek. Most lesz 19-én 8 hónapja, hogy összejöttünk. Addig szeretném tisztázni a dolgokat, és szeretném, ha végre választ kapnék arra a sok kérdésre, ami kavarog mindig a fejemben.
Nem érzem magam buta nőnek, csak tudjátok, elég sok olyan dolog történt körülöttem, amire nem tudok választ kapni.
Az utolsónak van igaza...a semmitől szex után nem pattan fel a férfi és mondja azt h takarodj...ilyen nincs...gondolom nem vagy ribi aki csak 1 éjszakás kalandot akart...
Remélem megoldódik a gondod és végül megbocsát :)
Sok Sikert!
Köszönöm a biztatást!
Sajna még mindig nincs semmi fejlemény....
Szerintem ne alázd meg magad, és ne könyörögj. Próbálj meg egy kicsit ráijeszteni. Hagyd abba azt, hogy te játszod a könyörgő kisangyal szerepét. Ha valóban nem csaltad meg, akkor nincs okod a bocsánatáért könyörögni. Üljetek le beszélni és mondd meg neki, hogy ha nem tud megbízni benned, akkor kételkedsz abban, hogy van-e értelme az egésznek. Ezzel sztem ráijesztesz annyira, hogy elgondolkodik a tettein.
Őrízd már meg a méltóságod, nem egy kiskutya vagy, hanem egy felnőtt nő!
Bocsánat, hogy csak így utólag válaszolok egy már nyolc évvel ezelőtt kiírt kérdés.
22-es! Ha meg tudsz bocsátani ilyenért, ha nem egyszer előbb utóbb így is úgy is meg kell majd békélned és nem tarthatsz örök haragot. (Utóválasz).
Kérdező!: Én nem tudom, hogy anno akkor mi történt köztetek, és hogy miért nem tudtatok akkor dülőre jutni ebben a megcsalásos kérdésben na mindegy. Viszont itt most egy kicsit fennakadtam ezen a laptop témán és hogy akkor ott hagytad nála viszont ha nem miatta jelszavaztad le a fiókodat, hanem az unokahúgod miatt, akkor miért nem oldottad fel a jelszót erre mi szükséged volt anno, ha már egyszer nála voltál nem az unokatesód közelében, és ott hagytad nála a laptopot, mondván, hogy tudja használni. Viszont ez a laptopotthagyás szerintem akkor teljesen felesleges volt, mert a vendégfiókban szinte jóformán semmit sem lehet nagyon csinálni ha a párodat is ilyen téren szerintem meg úgy általánosságban is vendégként kezelted, és így nem véletlenül csináltál neki vendégfiókot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!