Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy győzzem meg arról, hogy nem hazudtam, nem csaltam meg? Szeretem, nem akarom elveszíteni!
Előre szólok, hosszú lesz, de nagyon ki vagyok borulva, és szükségem van a tanácsaitokra.
26 éves lány vagyok. Tavaly nyáron jöttem össze a párommal, akivel már nagyon régóta szemezgettünk, csak egyőnk sem lépett. Én előtte találkozgattam emberekkel, de amint Ő belépett az életembe, megszakítottam mindenkivel a kapcsolatot, kivéve eggyel, de vele azért nem, mert lényegében a kollégám, és muszáj vele nap mint nap találkoznom. De a csókon kívül semmi sem volt köztünk előtte sem, utána meg főleg nem!
Így éltünk boldogan, nagyon hamar azon kaptam magam, hogy haza csak fél órákra járok, és minden este ott aludtam nála. Nagy ritkán, mikor hazajöttem hosszabb időre, msn-en beszélgettem ismerőseimmel (így koptattam le egy ismerősömet, csak sajnos-nem sajnos nem tudok bunkó lenni, így finoman próbáltam. Könyörgött, hogy találkozzunk, de nem lett belőle semmi sem.)
Úgy december körül jött egy kisebb krízis a kapcsolatunkban, sokat veszekedtünk, és hol Ő, hogy én pöccentem be agyilag. Akkor mondta a barátnőm, hogy miért nem találkozok egy sráccal, ő is szarban van a barátnőjével, és hátha jobb lenne más felállásban. Ellenkeztem, és nem találkoztam a sráccal, csak a barátnőmmel beszéltük ki a szitut msn-en. Januárban otthagytam a gépemet nála, külön felhasználófiókot csináltam neki, az enyém le volt jelszavazva (nem miatta, hanem a kiváncsi unokahugom miatt). Feltörte. Megtalálta az msn-beszélgetéseket (amit nem tudom hogy hogyan, mert egyszer elállítottam valamit, és nem simán a Dokumentumokba menti a gép),meg a régi képeimet. Aztán este elküldött haza. Rá két napra volt a szülinapom. Összeszedtem minden bátorságomat, írtam egy sms-t neki, hogy "Téged szeretnélek szülinapomra!". Nem válaszolt, így felöltöztem, és 1 órán keresztül az utcájuk elején álltam, hogy mikor jön haza. Jött is. Sírtunk, elküldött, utál, gyűlöl, nem akar látni, aztán mégis... összebújva aludtunk minden áldott este. A szabadidőnk 99%-át együtt töltöttük.
Szóba került, hogy rendesen odaköltözök, most hétvégén vittem volna a tévémet meg a dvd-lejátszómat, és az összes többi cuccomat. Gyereket, házasságot terveztünk, főleg én. Szombaton dolgozott, így én hazajöttem, két órát nem voltam csak itthon, de utána egyből siettem hozzá. Szeretkeztünk egy nagyot, majd ki akart menni cigizni, és én kértem, maradjunk még egy kicsit így összebújva, mert olyan nagyon rossz volt, hogy nem voltunk együtt. Erre ellökött magától, és kirakott.
Azóta kaptam hideget-meleget, olyan sms-ek formájában, hogy mocskos ribanc, dögölj meg, stbstb. Azt hiszi megcsaltam. Pedig nem. Hisz mindig vele voltam!!!
Csak az a baj, hogy a nemi szervén előjött jópár szemölcs, és ő ezt annak tulajdonítja, hogy megfertőztem valamivel. Rajtam semmi nincs. És az a durva, hogy miután összejöttünk, nem sokkal utána jött ki rajta, egy-egy először, de most már elég sok van. Már kistükörrel nézegetem magam, most várom, hogy mehessek a dokihoz, de ha rajtam is lenne, érezném. Csak sajnos ezt nem hiszi el nekem, mármint hogy ez ront a helyzetemen nagyon!
Nagyon tanácstalan vagyok, mert nekem Ő a nagybetűs IGAZI, aki a világot jelenti számomra, és mindenkinél, mindennél jobban szeretem!
Azt mondja, mindenki rólam beszél, hogy hány pasival feküdtem le, hány pasival keveregtem, míg vele voltam. Eggyel sem, csak vele! Viszont van egy olyan csaj, akinek a neve ugyanaz mint az enyém, és a becézésük is hasonló, és neki tényleg a nagyon sokadik pasija van már rövid időn belül, és az a csaj tényleg gáz már. Elképzelhető, hogy esetleg róla pletykáltak, csak az összetéveszthetőség miatt azt hitték, hogy én követtem el azokat a dolgokat, amit ő? (itt pl. olyan hasonlóságra gondoltam, hogy Hanna-Anna, persze nem ezek a nevek).
Kérlek segítsetek, nagyon ki vagyok borulva, és mindenféle túlzás nélkül mondom, úgy érzem magam, mintha kitépték volna a szívemet.
Előre is köszönöm, és bocsánat, hogy ilyen hosszúra sikerült.
Érdekes. Feltöri a géped? Hol itt a bizalom? Nemi betegsége van, ami neked nincs? Ebből nem az következik, hogy te léptél félre.
Egyetértek azzal, aki azt írta, a saját bűnét próbálja úgy leplezni, hogy téged okol valami mondvacsinált dologgal.
A sztoriban nem is igazán értem, hogy mi történt aközött, hogy jól megvagytok, és aközött, hogy kirakott. Ott mintha hiányozna egy darab.
Ha már annyira szereti elolvasgatni, mit írsz a gépeden, esetleg megmutathatnád neki ezt az oldalt is :)
(mármint itt a kérdésedet)
Ja, ez jó ötlet, mutasd meg neki ezt az oldalt.
Amúgy én sem akarok negatív lenni, de hogy így elzárkózik előled tényleg lehet annak a jele, hogy pont ő lépett félre. És még rád keni. Én utánanyomoznék. Ne legyen igazam, de ha mégis igaz, akkor egy utolsó sunyi d.g, mert nem elég h csal, még rád is keni....de mégegyszer mondom, ne legyen igazam, de benne van ez is a pakliban.
Ne alázd meg magad és ne légy vak, csak ennyi a lényeg.
Házasságba meg pláne ne ugorj bele ilyen körülmények közt, még ha kibékültök is.
Bárcsak lenne rá lehetőségem, hogy megmutassam neki az oldalt!!! :)
Ma reggel is úgy keltem, hogy mielőtt 100%-osan észhez tértem volna, egyfolytában azon gondolkoztam, hogy ugye ez csak egy rossz álom volt, és ő itt fekszik mellettem. De nem, és ebbe kezdek beleőrülni.
Valamelyőtök kérdésére a válasz az, hogy minden heppi volt, tényleg, és szó szerint vegyétek azt, hogy egyik percről a másikra fordult meg vele a világ. Tehát szerelmeskedtünk, majd összebújtunk kicsit, megkérdezte, kimegyünk-e cigizni, mondtam, hogy várjunk még egy pár percet, olyan jó hozzábújni. Ekkor ellökött, mondott valamit, amit nem értettem, kiment egyedül, és mire visszajött, közölte, hogy takarodjak. Telefonálni nem telefonált senkinek, mert mindkét telefonja bent volt. Ezért nem értem, ha előtte sem volt semmi baja, még nevetgéltünk, ugratott kaja közben, majd megfulladtunk a nevetéstől, és utána meg ez???? nem értem tényleg!
De ezt az oldalt lehet, hogy megmutatom neki, mástnem úgy, hogy kinyomtatom a dolgokat. Vagy nem tudom... Csak k.rva jó lesz ma is így dolgozni. Tudom, hogy a munkahelyem miatt is haragszik, hogy miért nem jövök el, őérte megtenném ezt is, lenne más bevételi forrásom, amivel ugyanennyit, sőt többet is kereshetnék, csak más okok miatt nem tudok onnan eljönni (a főnök nem adta oda a fizetésemet, és amíg ezt a pénzt nem kapom meg, addig nem jövök el, mert nem akarom elbukni).
Barátnőm szerint hagyjak pár napot. És addig kéne valamit kitalálni!!!!
DE MIT?????????????????????????????????????????????
Honnan van az a kib...ott szemölcs?? Jó lenne tudni, hogyan terjed, és pontosan miféle dolog. Azt sem értem, hogy rajtad miért nincs ha együtt voltatok... Ez sok mindent tisztázhatna.
Amúgy ne könyörögj, ha nem fogja fel ésszel, az nagy gond, a könyörgéssel eleve megalázott helyzetből indulsz. Féltékenységből nekem is volt elég gondom. A párom megállás nélkül fantáziált, gyártotta a kis elméleteit, teljesen alaptalanul. Folyton magyarázkodhattam, ha egy csajjal köszöntünk egymásnak az utcán, kérdőre vont iwiwes ismerősökért stb.. Nem bírtam tovább. Mondtam neki, hogy vagy én, vagy a féltékenység, döntenie kell. Vagy a féltékenységet fejezi be, vagy én megyek. Szerencsére befejezte :)
Ez csak egy példa volt arra, hogy a féltékenység mit okozhat... 30F
Nem olyan egyszerű a felejtés! És tudom, hogy szeret, mert sírt, hallottam, meg láttam rajta, de akkoris!!!!!!!! Van egy sejtésem, ki keverhette a kakit, és arra gondoltam, hogy írok neki egy sms-t. "Amit kevertél, keverd is ki, mert ha nekem jár a szám, akkor nem kitalációk derülnek ki, hanem az igazság!"
Ez milyen ötlet?
Remélem, hogy a tesója tud segíteni, most várok, hátha...
Nagyon rossz, senkinek nem kívánom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!