Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem ad meg egy eselyt, ha meg szeret?
Figyelt kérdés
szakitottunk a parommal ,gyanitom aert unt ugymond ram mert tulsagosan feltekeny voltam es nem adtam neki eleg szabadsagot..de megtudnek valtozni ,tudom es mondta is ,hogy szeret megsem akar kibekulni..en ezt nem ertem2009. febr. 19. 19:49
1/8 anonim válasza:
szia...szerintem fél az újra kezdéstől h még sem változna semmi....próbálj túllépni és mást szeretni,ha viszont szereted akkor hódítsd meg....újra
2/8 anonim válasza:
Az egyik haverom is igy van a csajával de nemtom szakitottak e, a multkori bulin egész végig nyalták egymást, aztán mikor egyik barátnője megölelte meg megpuszilta a csaj kiakadt...
Na ilyen ne légy és össze fog veled jhönni, előbb változz meg, utánna mond el neki!
3/8 A kérdező kommentje:
de hogyan hoditsam meg ujra?
2009. febr. 19. 20:03
4/8 anonim válasza:
Szia! Én is hasonló cipőben járok. Én azt szeretném neki bebizonyítani, hogy megváltoztam.REmélem kapok rá esélyt.
5/8 anonim válasza:
sztem ha vki féltékeny tipus az nem sokat tud magán változtatni max nem mondja ki csak elfojtsa magában..de hát van aki megtud..talán jobban meg kellene biznod a párodban vagy vmi..sztem beszélj vele és mond el neki h meg fogsz változni ha ad még egy esélyt meg h még mindig ugyanugy szereted stb:D
6/8 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok. A volt párom szeretett amikor szakítottunk, de nem hitt bennem... És lám megváltoztam (másik is mondják), erre ő egyre bunkóbb velem, meg nem hagy békén msn-en, meg állandóan az érdekli, hogy kivel járok (persze egyébkként őt nem is érdekli...) Azt hiszem nem nőtt még fel... Szerintem, ha nem hisz benned, akkor szerintem keress egy olyat aki igen...
7/8 anonim válasza:
bocs, az egyik szerintemet nem kellett volna xD
8/8 anonim válasza:
Hát ezt bizony elcseszted. Elege lett belőled, és lelépett. A helyében én is így csináltam volna! Én sem tűrnék meg sokáig magam mellett egy nyávogó, féltékenykedő, önző libát. Keress valaki mást, neki így lesz a legjobb. És tartsd tiszteletben az érzéseit! Ha nem akarja, nem akarja, hiába erősködsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!