Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavaró ha mindennap vagy akár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavaró ha mindennap vagy akár naponta többször hallod a párodtól, hogy "szeretlek! Imádlak! "?

Figyelt kérdés

Főleg FIÚKTÓL kérdezném..

Engem kicsit zavar, ha nem nagyon van le reagálva az a szó amit őszintén, tiszta szívemből mondok..

Annak ellenére, hogy tudom, hogy szeret csak nem esik jól...

2011. márc. 9. 21:21
1 2 3
 11/23 Moszuke ***** válasza:

az én párom is kissé furán reagálja le.. de figyelj.. nonverbális jelekkel se reagálja le?...

mosolygás, röhögés, ölelés szorosabbra fonása, egy simogatás, könnyes szemek, mittomén... nem kell feltétlenül szóban le reagálni a szeretlek szót... lehet, hogy annyira meghatja hogy köpni-nyelni nem tud...

nem?

2011. márc. 9. 21:32
 12/23 A kérdező kommentje:

Igazad van Moszuke :D

De igen... csak na.

Hülye vagyok és fenn akadtam :D

2011. márc. 9. 21:33
 13/23 Moszuke ***** válasza:

így van.. hülye vagy:D nyugi én is átestem ezen a korszakon:) szinte már azt hittem nem is szeret:S

engem is egy havercsaj világosított fel, hogy van annak más jele is ha jól esik neki 1-1 kedves szó:)

víí dejó tudtam segíteni..^^

*dagad a melle*

csak így tovább, legyetek jók

23/f

2011. márc. 9. 21:41
 14/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm, kedves vagy :)

Ha már itt tarunk írhatsz pár tippet amivel újra beízíthatnám a tüzet erősebbre is :D

Vagy valamilyen nem megszokott programot (olcsóér') :D

2011. márc. 9. 21:44
 15/23 Moszuke ***** válasza:

hát gondolom lány vagy.. nemtok tippeket adni:D

én írtam szerelmes levelet ilyen öreg fejjel..(23f) szal.. ne feledd.. a szerelem határtalan és marha nagy baromságokra visz rá:DD

majd gyerekkori képemmel megspékelt kulcstartót is adok neki.. sőt még egy fűrészes (saw-film) kazettán is filozok, csak még nemtom mit mondok rá:D vmi k*rva nagy baromság lesz előre érzem:DDD

rajzoltam is neki (párom rajzoltam le domina cuccokban, poénnal vegyítve)

meg papírból szívet vágtam ki és arra is írtam pár csöpögős szart és elrejtettem a cuccai közé:D

csoki, nyalóka, ezüst félbetörhető szíves medáll, vagy csak egy szimpla bók..

meg a szalagavatós dvdt amikor ideadta lemásolni ugy adtam neki vissza hogy a belső borítót teleírtam ezzel-azzal.. amit ma vett észre:) így egy hónap után kb:D már el is felejtettem:)

szal apróságok azok bejönnek a lányoknak.. de hogy mi jön a be a fiúknak?.. nemtom..

nekem is tetszene egy szerelmes levél, és ilyen hülye apróságok amiket én adok..

nekem nagyon jól esik egy szeretetteljes ölelés, egy egy kedves szó... a bántó szavak viszont lelkileg letörnek napokig:F

de az ölelés az nagyon odabasz nálam:)

olcsó program? kiránduljatok, piknikezzetek.. kezd jó idő lenni:) görkori, bicaj, mittomén.. társasjáték.. beszélgetés(!)

2011. márc. 9. 21:55
 16/23 A kérdező kommentje:

Ó köszönöm, hogy írtál és segítessz.

Lány vagyok és én is sok kis hülyeséget kitaláltam, (vers, édesség,rajz, süti)Minden bolondság volt már.

Csak mostanában monotonnak tűnnek a napok..

Jól elvagyunk csak sokszor van, hogy pénz hiányában nem tudunk semerre menni..és bennünk van a félelem, hogy végül megunjuk egymást.

De tenni akarok ellene (:

2011. márc. 9. 22:00
 17/23 Moszuke ***** válasza:

hát igen.. itt is fenn áll ennek a veszélye:) pénz kell mindenhez:( undorító a világ.

na mind1. megyek enni.. az még boldogít:P

2011. márc. 9. 22:04
 18/23 A kérdező kommentje:

Jóétvágy :D

Ha jön valami jó ihlet akkor írd le :D

Utálom a pénzt(főleg az ha nincs xD )! Ezt tényként leszögezem! :D

2011. márc. 9. 22:06
 19/23 anonim ***** válasza:
De jó neked....mert legalább mondja a párod!Egy kezemen megtudom számolni,hogy nekem egy év alatt hányszor mondta....:((!
2011. márc. 10. 00:28
 20/23 anonim ***** válasza:

21:29

Hogy érted hogy lereagálom?Én is mondom neki hogy szeretem, de tudod a csajok sem olyanok mint régen, alig mondják, hogy szeretlek, ez így gáz, pedig én igazán érzelmes ember vagyok a személyiség típusomból kifolyólag, ami melankolikus típus.

20f

2011. márc. 10. 07:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!