Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavaró ha mindennap vagy akár naponta többször hallod a párodtól, hogy "szeretlek! Imádlak! "?
Főleg FIÚKTÓL kérdezném..
Engem kicsit zavar, ha nem nagyon van le reagálva az a szó amit őszintén, tiszta szívemből mondok..
Annak ellenére, hogy tudom, hogy szeret csak nem esik jól...
az én párom is kissé furán reagálja le.. de figyelj.. nonverbális jelekkel se reagálja le?...
mosolygás, röhögés, ölelés szorosabbra fonása, egy simogatás, könnyes szemek, mittomén... nem kell feltétlenül szóban le reagálni a szeretlek szót... lehet, hogy annyira meghatja hogy köpni-nyelni nem tud...
nem?
Igazad van Moszuke :D
De igen... csak na.
Hülye vagyok és fenn akadtam :D
így van.. hülye vagy:D nyugi én is átestem ezen a korszakon:) szinte már azt hittem nem is szeret:S
engem is egy havercsaj világosított fel, hogy van annak más jele is ha jól esik neki 1-1 kedves szó:)
víí dejó tudtam segíteni..^^
*dagad a melle*
csak így tovább, legyetek jók
23/f
Köszönöm, kedves vagy :)
Ha már itt tarunk írhatsz pár tippet amivel újra beízíthatnám a tüzet erősebbre is :D
Vagy valamilyen nem megszokott programot (olcsóér') :D
hát gondolom lány vagy.. nemtok tippeket adni:D
én írtam szerelmes levelet ilyen öreg fejjel..(23f) szal.. ne feledd.. a szerelem határtalan és marha nagy baromságokra visz rá:DD
majd gyerekkori képemmel megspékelt kulcstartót is adok neki.. sőt még egy fűrészes (saw-film) kazettán is filozok, csak még nemtom mit mondok rá:D vmi k*rva nagy baromság lesz előre érzem:DDD
rajzoltam is neki (párom rajzoltam le domina cuccokban, poénnal vegyítve)
meg papírból szívet vágtam ki és arra is írtam pár csöpögős szart és elrejtettem a cuccai közé:D
csoki, nyalóka, ezüst félbetörhető szíves medáll, vagy csak egy szimpla bók..
meg a szalagavatós dvdt amikor ideadta lemásolni ugy adtam neki vissza hogy a belső borítót teleírtam ezzel-azzal.. amit ma vett észre:) így egy hónap után kb:D már el is felejtettem:)
szal apróságok azok bejönnek a lányoknak.. de hogy mi jön a be a fiúknak?.. nemtom..
nekem is tetszene egy szerelmes levél, és ilyen hülye apróságok amiket én adok..
nekem nagyon jól esik egy szeretetteljes ölelés, egy egy kedves szó... a bántó szavak viszont lelkileg letörnek napokig:F
de az ölelés az nagyon odabasz nálam:)
olcsó program? kiránduljatok, piknikezzetek.. kezd jó idő lenni:) görkori, bicaj, mittomén.. társasjáték.. beszélgetés(!)
Ó köszönöm, hogy írtál és segítessz.
Lány vagyok és én is sok kis hülyeséget kitaláltam, (vers, édesség,rajz, süti)Minden bolondság volt már.
Csak mostanában monotonnak tűnnek a napok..
Jól elvagyunk csak sokszor van, hogy pénz hiányában nem tudunk semerre menni..és bennünk van a félelem, hogy végül megunjuk egymást.
De tenni akarok ellene (:
hát igen.. itt is fenn áll ennek a veszélye:) pénz kell mindenhez:( undorító a világ.
na mind1. megyek enni.. az még boldogít:P
Jóétvágy :D
Ha jön valami jó ihlet akkor írd le :D
Utálom a pénzt(főleg az ha nincs xD )! Ezt tényként leszögezem! :D
21:29
Hogy érted hogy lereagálom?Én is mondom neki hogy szeretem, de tudod a csajok sem olyanok mint régen, alig mondják, hogy szeretlek, ez így gáz, pedig én igazán érzelmes ember vagyok a személyiség típusomból kifolyólag, ami melankolikus típus.
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!