Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm cicanadrágot akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm cicanadrágot akar venni de én nagyon nem akarom h abba flangáljon (mászkáljon, vegyen, stb. ) Hogy beszéljem meg vele?

Figyelt kérdés

Ha cicanadrágot venne és abba mászkálna nagyon zavarna és mondtam neki h nem szeretném meg stb... de mondta h akkor is fog venni meg stb... de én nem fogom kibírni meg stb... és nem tudom mit csináljak :( Kérlek segítsetek, hogy mit mondjak h beszéljem meg vele mert már 1 év 1 hónapja együtt vagyunk és nem akarom elveszíteni, nagyon Szeretem!!

Léci normális válaszokat írjatok és ne azt h szard le meg, had vegyen meg stb hanem,hogy hogyan beszéljem meg vele h hagyja ezt az ötletet??

Előre is köszönöm!

2011. márc. 9. 20:33
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
100%

Mondd meg neki,h mennyivel jobban tetszik neked mondjuk farmerban,vagy xy nadrágban.Vagy azt,h mennyivel jobban szereted,amikor egyszerűen nőies....Vagy azt,h vmit meghagyhatna a fantáziának is.Ez csak pszichológia.

Gondolj bele melyik esne jobban neked,melyik ösztönözne arra,hogy vmit tegyél is ,itt egy szélsőséges pl.:

A karácsonyfa nem úgy áll,ahogy a bnőd gondolja.

a,elkezd ordítani veled,h mért nem egyenes

b,Gyere ide kérlek szépen,nézd meg h ebben a szemszögben neked sem egyenes a fa?

;)

2011. márc. 9. 21:07
 12/27 A kérdező kommentje:
Magyarul szépen magyarázzam neki? és próbáljam rábeszélni?
2011. márc. 9. 21:11
 13/27 anonim válasza:
100%

az én bnőmnek is van, és nem bántam meg h vett:P

az nem érdekel h mások megnézik, legalább büszke vagyok h ilyen nőm van

próbáld meg igy felfogni az egészet;)

2011. márc. 9. 21:12
 14/27 A kérdező kommentje:
Próbáltam már sokszor, de nem megy... túl féltékeny ember vagyok én ehhez...
2011. márc. 9. 21:19
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha a barátnőd magában fogja hordani, akkor valószínűleg amúgyis kihívóan öltözik.. Tehát Hagyd ott, ha neked ez nem jön be.. Ha pedig nem öltözik kihívóan akkor pedig nem értem miért feltételezed hogy magába hordaná..
2011. márc. 9. 21:23
 16/27 habibi ***** válasza:
14%
én éppen azért sem vettem cicanacit, mert tudom, hogy zavarná a párom ,igaz, hogy messze van és nem látna benne, tehát eltudnám előle titkolni, de akkor is. szerintem mondd meg a barátnődnek,h. kicsit zavar ez téged, de h. ha vesz is, akkor mondjuk szoknyával vegye fel és ne csak egy pulcsival.
2011. márc. 9. 21:24
 17/27 mindennévfoglalt? ***** válasza:
100%

Tudom, nem a kérdésedre válaszolok, szal bocsi :)

Ha nem tudod lebeszélni róla, akkor köss kompromisszumot vele : Kérd meg, hogy csak akkor hordja, amikor veled van! Így te sem leszel féltékeny ő meg megveszi!

Ha meg valaki megnézi, akkor meg légy rá büszke!

Inkább örülj neki, hogy megnézik a nődet, hiszen ebből látszik, hogy mennyien lennének a te helyedben!

Tudom, hogy egy nő nem tárgy, de ha lenne egy csodaszép kocsid, örülnél ha mindenki megcsodálná, büszke lennél rá? Legyél az a csajodra is, elvégre ő téged választott, ellentétbe egy kocsival...

2011. márc. 9. 21:37
 18/27 anonim ***** válasza:
istenem.. hogy neked mekkora problémáid vannak.. szégyen vagy
2011. márc. 9. 23:46
 19/27 anonim ***** válasza:
Sajnálom a szerencsétlen barátnődet...
2011. márc. 10. 06:40
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól vettem ki a szavaidból,azért nem akarod hogy vegyen mert féltékeny lennél rá ha megnéznék.Ha egy mini szoknya lenne rajta szép harisnyával tüsarkúval,szerinted nem néznék meg? De! Még jobban mert egyre kevesebb ilyet látni,bár én is cicanadrág párti vagyok.Inkább örülj neki hogy csinossan akar öltözködni,vagy neked jobban tetszene ha polóban meg szabadidő gatyában lenne? Ne egy ruhadarabon múljon a kapcsolatotok.Nálam pont fordítva volt,nekem kellet unszolnom a páromat hogy vegyen cicanacit(nem bánta meg)de eszembe sem jutott volna az hogy elhagyjam ha nem vett volna. Nem tudom hány éves vagy,de én olyan max 20nak gondollak,én 33 vagyok talán kijelenthetem hogy tapasztaltabb,ezért halgass rám.Sőt ha meggondolod magad és belemész,te javasold neki hogy menjetek el venni,hidd el hogy minimum a nyakadba fog ugrani az örömtöl,és utánna ő is engedni fog feléd olyan dolgokban amit ő nem akart,de te igen.Ezt hívják kompromisszumnak ami kell ahhoz hogy egy kapcsolat müködjön.
2011. márc. 24. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!