Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm cicanadrágot akar venni de én nagyon nem akarom h abba flangáljon (mászkáljon, vegyen, stb. ) Hogy beszéljem meg vele?
Ha cicanadrágot venne és abba mászkálna nagyon zavarna és mondtam neki h nem szeretném meg stb... de mondta h akkor is fog venni meg stb... de én nem fogom kibírni meg stb... és nem tudom mit csináljak :( Kérlek segítsetek, hogy mit mondjak h beszéljem meg vele mert már 1 év 1 hónapja együtt vagyunk és nem akarom elveszíteni, nagyon Szeretem!!
Léci normális válaszokat írjatok és ne azt h szard le meg, had vegyen meg stb hanem,hogy hogyan beszéljem meg vele h hagyja ezt az ötletet??
Előre is köszönöm!
Mondd meg neki,h mennyivel jobban tetszik neked mondjuk farmerban,vagy xy nadrágban.Vagy azt,h mennyivel jobban szereted,amikor egyszerűen nőies....Vagy azt,h vmit meghagyhatna a fantáziának is.Ez csak pszichológia.
Gondolj bele melyik esne jobban neked,melyik ösztönözne arra,hogy vmit tegyél is ,itt egy szélsőséges pl.:
A karácsonyfa nem úgy áll,ahogy a bnőd gondolja.
a,elkezd ordítani veled,h mért nem egyenes
b,Gyere ide kérlek szépen,nézd meg h ebben a szemszögben neked sem egyenes a fa?
;)
az én bnőmnek is van, és nem bántam meg h vett:P
az nem érdekel h mások megnézik, legalább büszke vagyok h ilyen nőm van
próbáld meg igy felfogni az egészet;)
Tudom, nem a kérdésedre válaszolok, szal bocsi :)
Ha nem tudod lebeszélni róla, akkor köss kompromisszumot vele : Kérd meg, hogy csak akkor hordja, amikor veled van! Így te sem leszel féltékeny ő meg megveszi!
Ha meg valaki megnézi, akkor meg légy rá büszke!
Inkább örülj neki, hogy megnézik a nődet, hiszen ebből látszik, hogy mennyien lennének a te helyedben!
Tudom, hogy egy nő nem tárgy, de ha lenne egy csodaszép kocsid, örülnél ha mindenki megcsodálná, büszke lennél rá? Legyél az a csajodra is, elvégre ő téged választott, ellentétbe egy kocsival...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!