Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan adjam be a szüleimnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjam be a szüleimnek?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van barátnőm, de a szüleim még nem tudnak róla. És lenne majd a héten 2 olyan nap, amikor is nem szeretnék menni suliba, mert a barátnőmmel szeretnék lenni, de ezt a szüleimnek nem mondhatom meg, mert ugye nem tudnak a róla. Lógni nem akarok és nagyon hazudni sem szeretnék nekik. Mondjam el nekik, hogy mi van vagy mit csináljak?
2011. márc. 8. 21:41
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem akarok k*csög lenni...de mi lenne ha ezt a 2 napot mondjuk hétvégére tennéd? Pénteken megtanulsz, hétvégén szabad vagy és még csak a suliból sem kell lógnod. A szüleidnek meg annyi,hogy:

-Anya,Apa...van barátnőm.

2011. márc. 8. 21:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Ennyire gáz a mai világban ha az embernek barátnője van?Szüleid kifejezetten örülni fognak hogy nem vagy búza
2011. márc. 8. 21:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Ott a hetvege gyokergyerekek meg raadasul most negy napos szunet jjon... Am meg eleg gaz h nemmered elmondani faterodnak vagy csak a csajt szegyenled mert olyan ronda h cikinek erezned... Hany evrs vagy 13?
2011. márc. 8. 21:56
 4/6 anonim ***** válasza:

iskola után előtt és mint írták hétvégén bőven lenne időd rá,ja vagy minden lépésről beszámoltatnak?

akkor te vagy a "szülők szeme fénye"kategóriában vagy túlkoros vagy pasinak fiatal

2011. márc. 8. 22:00
 5/6 A kérdező kommentje:
A barátnőm nem megy már, csak holnap és így még többet lehetnénk együtt.
2011. márc. 8. 22:02
 6/6 Silvio válasza:

hmm...

Elsőre is annyit mondok, hogy apa vagyok. Én a lányomat mindig az őszinteségre nevelem (mondjuk még pici), így én ha megkeresne, hogy szeretne távol maradni a suliból, akkor megadnám neki a lehetőséget, mert fontosabb, hogy elmondja, mint hogy kimarad esetleg 1-2 alkalommal.

Más részt viszont amikor fiatalabb voltam és a szerelem éppen megtalált, akkor bizony mentem a körzeti orvoshoz, hogy nem szeretnék iskolába menni. Neki is őszintén megmondtam, nem kamuztam, hogy beteg vagyok, stb. Mondjuk engem nem engedtek volna el a szülők....

szóval tanácsot könnyú adni, de függ a családi viszonyoktól. Mivel nem akarsz hazudni, ezért az őszinteséget ajánlom.

2011. márc. 8. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!