Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam be a szüleimnek?
Nem akarok k*csög lenni...de mi lenne ha ezt a 2 napot mondjuk hétvégére tennéd? Pénteken megtanulsz, hétvégén szabad vagy és még csak a suliból sem kell lógnod. A szüleidnek meg annyi,hogy:
-Anya,Apa...van barátnőm.
iskola után előtt és mint írták hétvégén bőven lenne időd rá,ja vagy minden lépésről beszámoltatnak?
akkor te vagy a "szülők szeme fénye"kategóriában vagy túlkoros vagy pasinak fiatal
hmm...
Elsőre is annyit mondok, hogy apa vagyok. Én a lányomat mindig az őszinteségre nevelem (mondjuk még pici), így én ha megkeresne, hogy szeretne távol maradni a suliból, akkor megadnám neki a lehetőséget, mert fontosabb, hogy elmondja, mint hogy kimarad esetleg 1-2 alkalommal.
Más részt viszont amikor fiatalabb voltam és a szerelem éppen megtalált, akkor bizony mentem a körzeti orvoshoz, hogy nem szeretnék iskolába menni. Neki is őszintén megmondtam, nem kamuztam, hogy beteg vagyok, stb. Mondjuk engem nem engedtek volna el a szülők....
szóval tanácsot könnyú adni, de függ a családi viszonyoktól. Mivel nem akarsz hazudni, ezért az őszinteséget ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!