Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamelyik nap itt alszik a barátnőm. A szüleimnek hogy adjam elő?
"Anyu, Apu mondanom kell valamit nektek, fontos.Meleg vagyok".Ez eléggé ütni fog
ezután várj egy kicsit, mondjuk olyan 15-20 percet, s addig beszélgess velük.Majd ezután mondd el, hogy nem vagy ám meleg csak vicceltél.A barátnőd viszont itt alszik.
Valószínűleg nagy megkönnyebbülés lesz nekik hogy a lányokat szereted, meglágyul a szívűk, s egy rossz hír után a jó hír az mégjobban hangzik.Nagy valószínűség szerint meg fogják engedni hogy ottaludjon a barátnőd.
valsz marhára éretlen vagy, ezen nincs semmi para. én nem félek tőle. tesom barátja is egyszercsak ottvolt nálunk, tudtuk hogy jön, kezetfogtunk, hello, (Apum is...) aztan ment mindenki a dolgára. kajánál beszélgetés, nem kell félni. olyan mint egy első randi, azon sincs mitől parázni... én se félnék tőle hogy barátnőm bemutasson felmenőinek, de ő igen. még erről nem tudtam meggyőzni hogy állok elébük és elviselem bármit kérdeznek vagy mondanak :)
szal no para
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!