Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dobassam magam?
Elsőnek azt gondoltam jártok már vagy 5 éve....de 3 hétről van szó! Mivel gyenge lelkileg(?) depressziós? akkor nem dob ki!( mellesleg ha gyenge lelkileg nem poénkodna olyannal ami neked fájó pont!!!!!!!!!)
Egyszerűen megmondod, hogy nem szereted és kész! Ha most ezt nem teszed meg akkor mi lesz később?
De egyébként a megcsalásos történet jó! Mondd neki azt és kidob!
Átérzem a helyzeted, én is hasonló cipőben vagyok. Bár szeretem a párom, de nem az igazi valami. Képtelenség elérni, hogy kidobjon, pedig hidd el, őrjítő tudok lenni...Ha meg ott vagyunk, hogy megkérdezi, hogy akarok-e vele lenni még nem tudok nemet mondani neki.
Neked jó, mert 3 hete vagytok együtt, biztos szeret, de hamarabb felejt téged, még nincsenek olyan sok közös élmények. Mond meg neki, hogy nem olyan vele, mint amilyenre számítottál és nem alakult ki benned az, ami benne és ne raboljátok egymás idejét.
3 hetes kapcsolat még semmi. Simán megbeszélheted vele. Ha te nem teszed meg, ő nem fogja. Ez azt bizonyítja, hogy mindketten akaratgyengék vagytok.
Az, hogy nem jön össze a dolog, nem hibája egyikőtöknek sem. Ne rágd magad miatta, majd talál mást. Ha viszont nyíltan megmondod neki, hogy nem érzel iránta semmit, akkor mindig is tisztelni fog téged. Ha kamuzol, áltatod, akkor kibeszél majd a hátad mögött.
Az az "érdekes" hogy valóban megcsaltam, és el is mondtam neki...ő ennek ellenére engem akar.. Azóta, hogy feltettem a kérdést, eltelt újabb 2 hét, próbáltam szakítani vele..nem enged...Viszont ott vagyok a dilemmában, hogy akivel megcsaltam..őt is szeretem, ő is szeret...Mindketten tökéletesek számomra, csak épp másképp - és nem a szexre célzok! A téma folytatása újabb kérdést vetett fel:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Jelenleg itt tart a dolog...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!