Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye, hogy még van normális lány, akit nem a pénz motivál egy kapcsolatban?
Már nem azért, de melyik férfi jönne össze egy 8 általánost végzett munkanélküli nővel..mármint nem egy dug#sra hanem feleségül venné és leendő gyermekei anyjának tekintené?
Bemutatná a szüleinek és a "barátnőd mit dolgozik" kérdésre előadná, hogy "hát segélyből"....na neee!
Mindkét nem nek fontos az egzisztencia..persze ha tegyük fel a pasi pl portás akkor válaszon magának egy pincérnőt vagy ápolónőt vagy vmi hasonló munkakört betöltő hölgyet hasonló fizuval és ne az ügyvédnő vagy orvosnő esetleg a menő üzletasszony után kajtasson.
Egy egzisztenciával rendelkező férfi pedig nem hinném, hogy feleségnek egy gyári sormunkás nőt választana, szóval mindenki maradjon a saját köreinél. Aztán nincs gond!
Szerintem ezen túlmenően is jelen van a pénz.Mert ha kialakul egy komoly kapcsolat,akkor már nem csak az lesz a fontos,hogy a két partner mennyit keres,hanem hogy a szüleiknek mennyi pénzük van.Pl házasságnál,amikor már fizetni kell az esküvőt,vagy támogatást adni a közös lakásba!
Az a legjobb,ha hasonló a hasonlóval jön össze.Ha mindkét fél szerény körülmények között nevelkedett,akkor egymást tudják motiválni és még meg is gazdagodhatnak!(tudnék rá sok példát)
Nekem van két diplomám, több mint 200 000et keresek, a vőlegényem kőműves vállalkozó. Kit érdekel hogy minimálbért keres? Engem ugyan nem...becsületesen dolgozik és jó ember. Ennyi a lényeg.
26/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!