Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi az esélye, hogy még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye, hogy még van normális lány, akit nem a pénz motivál egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2011. márc. 7. 15:46
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
Hát ha te már eldöntötted, akkor biztos úgy van...
2011. márc. 7. 16:25
 12/43 anonim ***** válasza:
a nők a fallosznál csak a pénzt szeretik jobban.
2011. márc. 7. 17:11
 13/43 AtyeszLL ***** válasza:
100%

Láttál már kóbor kutyát?

Sajnálatra méltó, mindenkitől fél, egy falat kajáért hazamegy veled, és meghálálja a törődést.

Ilyen egy magányos Nő is.

A kutya soha nem fog megharapni, a nők nagy része igen.

Azok a nők, akik magányosak, nem véletlenül azok.

Lehet magyarázkodni, de ez tény.

2011. márc. 7. 18:23
 14/43 anonim ***** válasza:

18:23

Nagyon igazad van abban, amit a végén írtál! A magányos nők nem véletlenül vannak egyedül, a többségük kicsit túl igényes, nehéz nekik megfelelni. Én is az voltam. Próbáltam változni, mert már az összes ismerősöm boldog kapcsolatban élt, én meg egyedül, de nem ment. 30 éves korom előtt nem sokkal sikerült csak találnom olyat, akivel boldog tudok lenni, úgyhogy elég sokáig kellett keresgélnem.

2011. márc. 7. 18:30
 15/43 anonim ***** válasza:
attól függ. ha a fentieken kívül még szép is legyen és egyedülálló akkor nagy kincsről beszélsz. ritka mint a fehér holló.
2011. márc. 7. 20:11
 16/43 anonim ***** válasza:

"AtyeszLL válasza:

Láttál már kóbor kutyát?

Sajnálatra méltó, mindenkitől fél, egy falat kajáért hazamegy veled, és meghálálja a törődést.

Ilyen egy magányos Nő is.

A kutya soha nem fog megharapni, a nők nagy része igen.

Azok a nők, akik magányosak, nem véletlenül azok.

Lehet magyarázkodni, de ez tény."

van benne valami. egy ilyen nő általában addig van veled, addig keresi a társaságod amíg helyrerázod az egóját. amint ez bekövetkezett keres egy nálad szebbet-jobbat. majd azt is elhagyja egy szebbért-jobbért.

2011. márc. 7. 20:13
 17/43 anonim ***** válasza:
az is számít hogy az embernek ne legyen kisebbségi komplexusa a másik mellett, főleg ha büszke ember, főleg ha ő a férfi.
2011. márc. 8. 04:24
 18/43 A kérdező kommentje:
Hát igen.
2011. márc. 8. 13:13
 19/43 anonim ***** válasza:
0.
2011. márc. 16. 10:07
 20/43 anonim ***** válasza:
Van olyan lány aki nem a pénzért van valakivel, pl én!!!24/L!
2011. márc. 16. 10:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!