Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye, hogy még van normális lány, akit nem a pénz motivál egy kapcsolatban?
Láttál már kóbor kutyát?
Sajnálatra méltó, mindenkitől fél, egy falat kajáért hazamegy veled, és meghálálja a törődést.
Ilyen egy magányos Nő is.
A kutya soha nem fog megharapni, a nők nagy része igen.
Azok a nők, akik magányosak, nem véletlenül azok.
Lehet magyarázkodni, de ez tény.
18:23
Nagyon igazad van abban, amit a végén írtál! A magányos nők nem véletlenül vannak egyedül, a többségük kicsit túl igényes, nehéz nekik megfelelni. Én is az voltam. Próbáltam változni, mert már az összes ismerősöm boldog kapcsolatban élt, én meg egyedül, de nem ment. 30 éves korom előtt nem sokkal sikerült csak találnom olyat, akivel boldog tudok lenni, úgyhogy elég sokáig kellett keresgélnem.
"AtyeszLL válasza:
Láttál már kóbor kutyát?
Sajnálatra méltó, mindenkitől fél, egy falat kajáért hazamegy veled, és meghálálja a törődést.
Ilyen egy magányos Nő is.
A kutya soha nem fog megharapni, a nők nagy része igen.
Azok a nők, akik magányosak, nem véletlenül azok.
Lehet magyarázkodni, de ez tény."
van benne valami. egy ilyen nő általában addig van veled, addig keresi a társaságod amíg helyrerázod az egóját. amint ez bekövetkezett keres egy nálad szebbet-jobbat. majd azt is elhagyja egy szebbért-jobbért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!