Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye, hogy még van normális lány, akit nem a pénz motivál egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2011. márc. 7. 15:46
21/43 Nami20 válasza:
Nincs olyan nő de férfi se akit ne érdekelne h a párja mennyit keres csak sajnos a mai világban már a nőket nagyon befolyásolja a pénz. Első ránézésre el lehet dönteni vkin h nagyjából mennyit keres és a nőknek benne van az ösztönükben h ne a csórókhoz menjenek. Ezzel senkit sem akarok megbántani de aki azt mondja h ez nem igaz az hazudik vagy még túl naiv. Meg is magyarázom. A nőkben sokkal erősebb a fajfenttartás és tudat alatt is arra mennek h a gyerekeiknek a lehető legtöbbet meg tudják majd adni és egy pénzes csávóval nagyobb rá az esély mint egy csóróval. Persze van olyan h pénzes nő van csóró csávóval de az ritka és csak egy ideig amíg el nem múlk a szerelem a jobb és ritka esteben utána is együtt maradnak mert megszokták egymást de valószínűleg a nő keres egy biztos ponot az életben aki mellett biztonságban van és azt csak egy pénzes csávóv mellett találja meg...
22/43 A kérdező kommentje:
Ebben lehet valami ...
2011. márc. 16. 11:45
24/43 anonim válasza:
Nekem az a fontos, hogy a páromnak, legyen valami szakmája, legyen munkahelye.Nem az alapján döntök, hogy mennyit keres, hanem az a fontos, hogy dolgozzon, ne csak lébecoljon és ne velem tartassa el magát.
25/43 anonim válasza:
második: te hülye vagy, vannak rendes lányok, csak meg kell őket találni. A férfiak se szentek, aki meg eltartja a csajt, úgy hogy nem is szeretik egymást, csak luxus prostinak tartja a pasi a csajt, az a férfi is undorító
26/43 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó hozzászóló! Ha a párod elveszti a munkáját a leépítések,vagy egyéb okból kifolyólag,akkor ott is hagyod? Szép :S
2011. márc. 16. 11:55
27/43 A kérdező kommentje:
Rendes lányok? Ugyan már.
2011. márc. 16. 11:59
28/43 anonim válasza:
Én egy szegényt választottam egy gazdag helyett,de a szegényt a pénz motiválja és kivan h. miért nem gazdag.
29/43 anonim válasza:
11.46-os szerintem arra gondolt, hogy ne a tévét bámulja egész nap meg ne csak otthon döglődjön, nem arra hogy ha elveszíti a munkáját akkor kidobja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!