Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális dolog az, ha valakit a párja nem védi meg a rokonaival szemben?
Mikor összejöttünk és összeházasodtunk, nem tudtam, hogy ilyen. A férjem apjának van egy felesége, aki a szemembe vigyorog arcátlanul de hangoztatja, hogy ö milyen nagyon öszinte. Aztán a hátam mögött olyan undorító dolgokat terjeszt rólam, amik nem is igazak. Én ezt marhára sérelmezem, hogy a férjem ezek után úgy beszél ezzel a k*rvával mintha a legjobb barátnöje lenne. Mikor meg hallgatja a mocskolódásokat, meg nem szólalna egy percig sem, hogy álljanak le vagy hasonlók. Azt mondja kerüli a konfliktust. Istenem de gyülölöm az ilyen típusú embereket! Ha ezt tudom hozzá sem megyek! Ráadásul az a k*rva itt lakik egy házzal odébb és már az egész lakótelep azt hiszi olyan vagyok, mint amilyennek beállít. Ez normális dolog hogy valakit ennyire nem érdekel mit érez a párja? Rokonokkal szemben nem kell egymást megvédeni? Mert ha ez így van, akkor a büdös életbe többet senkit nem engedek magamhoz...
(Bocsánat a sok csúnya szóért de betelt a pohár!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!