Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mindent megengedtek a barátnőtöknek? 20F
A csajom szereti ha én parancsolok. Én mondom meg, hogy mit csináljunk mert ő nem valami nagy ész és sosem tud kitalálni programokat.
Múlt pénteken el akart menni valahova farsangozni valami barátaival úgy, hogy én is menjek de én rühellem a beöltözést, amikor mindenki viccesnek érzi magát aztán ott feszeng díszcuccokba. Meg elmúlt már ovis 18 éves.
Inkább néztünk filmet otthon meg szexeltünk. Sokkal jobb program, nem?
Most megint el akar menni, de nekem megint nincs hozzá kedvem pedig most nem kell beöltözni.
Ti elengednétek? Metr én nem akarok elmenni. Utálom a barátait, mindegyik kis sznob köcsög.
És most itt rinyál, hogy miért nem engedem sehova. Mondom neki, máskor jó, amit én kitalálok, most meg nem? Hát kösz szépen.
Idegesít? Mi csináljak?
:D::DDDD
jah, nem viccnek szántad? akkor szomorú. végülis, ha hagyja a csajszi... de mondom, majd rájön hogy ez neki nem jó.
És most nektek abban mi a jó hogy normális válasz helyett zsinórban oltjátok a kérdezőt? 1-2 ember már leoltotta, akkor minek jön ide a 12. észkombájn is beszólni? Ez is legalább ugyanolyan szánalmas....
Amúgy a kérdésre reagálva: ez nálatok hogy van? Te sem szoktál külön bulizni menni? Mert ha nem, akkor jogosan várhatod el, hogy ő se menjen. Viszont ha el szoktál, akkor el kell engedned őt is.
nálunk is van h külön megyünk el egymástól, utána találkozunk és együtt hazamegyünk. hogyha őt érdekli az a koncert vagy épp csak a barátaival szeretne lenni mert kanestét csapnak hát mért ne? olyankor én is kitalálok valamit és minden oké :) kompromisszumot kell kötni mert máshogy nem fog menni az együttlét. mondjuk nekem is szokott olyan lenni h jobb lenne otthon maradni kettesben és ezt-azt csinálni. de azt bármikor megtehetjük viszont bulit nem mindig csapnak a többiek illetve koncertet nem hagynék ki csak azért... :D
L*-*
"Te sem szoktál külön bulizni menni? Mert ha nem, akkor jogosan várhatod el, hogy ő se menjen."
Ez hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!