Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 18 éves lány + tíz évvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves lány + tíz évvel idősebb férfi/apa/? Igen, Nem? Miért?

Figyelt kérdés

Ez az én esetem...Régóta ismerjük egymást, de egyszer már hülyített, viszont akkor, mint fiatal "csitri" oda voltam az idősekért, az sem zavart, h gyerekes. De nem történt semmi. Most, két évire rá jelentkezett, hogy komoly kapcsolatot akar...Nem bízok benne már, de lehet tényleg azt akar, gondolja, hogy 18 vagyok, akkor már szabad...De én tudom, hogy nem lenne semmi jövőnk, még ha olyan max. 24 lenne, gyerek nélkül/felesége nincs, barátnője volt/...De így nem, totál más a gondolkodásunk, én nem akarok pár év múlva egy ilyenre mosni, főzni, takarítani...Még élni akarok, egyetemre készülök...

A véleményetekre vagyok kiváncsi, esetleg tapasztalatok, vagy ismertek hasonló sztorikat?

2009. febr. 17. 18:18
 1/5 A kérdező kommentje:
+ hogy szerintetek tényleg komoly kapcsolatot akar v csak szexet? szerintem az utobbit :)
2009. febr. 17. 18:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nem ismerem azt az embert ezert nem tudom megmondani,hogy komolyan gondolja e.Bar megeshet hogy igen mivel van egy ismerosom aki ugyan igy van es neki bevalt de szerintem te is es o is talalhatnatok valaki ojant aki korhoz kozelebb all hozzatok...fiatal vagy,szorakozz!
2009. febr. 17. 18:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne add fel az álmaidat egy (gyermekes) férfi miatt, aki nem is biztos, hogy téged akar. Menj egyetemre, tanulj és élvezd az életet, mert még nagyon fiatal vagy. Később is ráérsz mosni, főzni, takarítani, ahogy te írtad. :)
2009. febr. 17. 18:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
HA már megfordult a fejedben hogy talán nem kéne akkor ne is.
2009. febr. 17. 18:29
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem is akarom, csak a véleményekre/tapasztalatokra voltam kiváncsi.

Köszi a válaszokat:)

2009. febr. 17. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!