Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egy szexen alapuló "kapcsolatból" igazi mély kapcsolat? Indoklást is légyszi.

Figyelt kérdés
2011. márc. 3. 10:59
 1/10 anonim ***** válasza:

igen...

én is ilyenbe vagyok.. de én már szerelmes vagyok a lányba

2011. márc. 3. 11:11
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem.Énis azt hittem de 1évig vártam a csodára.Ha valamelyik fél eldönti hogy csak szex és nem keres téged csak ha szexelni kell akkor nem.De ha azt veszed észre hogy többet keres és nem csak szexeltek akkor van esély rá.De pl ha többet elárulnál és részletesen.
2011. márc. 3. 11:42
 3/10 anonim ***** válasza:

Már láttam rá példát, azonban nem túl gyakori. És ilyenkor ne hidd azt, hogy majd ti lesztek a kivételek, ha te is ilyen helyzetben vagy. (Én is azt hittem, hogy mi majd kivételesek leszünk, és belém fog szeretni a srác, mégsem történt meg, és elég nagyot koppantam.) 5-6 hónapig összejártam egy sráccal, az elején teljesen azt hittem, hogy azért ismerkedik velem, azért olyan kedves, mert össze akar velem jönni. 2 hónap után lefeküdtünk, de még mindig nem jártunk - azt mondta, ez majd kialakul köztünk. Aztán jött az, hogy elkezdett mellettem mással kavarni, persze közben én jó voltam pár dugásra. Én kezdtem érezni iránta valamit, és nagyon rossz volt így, sokat szenvedtem. Reméltem, hogy majd a jó szexxel megtarthatom magamnak, de nem így lett. A végén teljesen tönkrevágta az önbizalmam, csak a k*rvája voltam, és ezzel szembesülnöm is kellett. Mikor összefutottunk vhol, elhívott magához, felmentünk hozzá...stb., teljesen odavolt értem látszólag, aztán másnap meg elküldött a francba. Tönkretett lelkileg az egész, de én voltam a hülye, hogy hagytam neki ezt. Szerencsére egy fél év után le tudtam zárni vele, mikor más teljesen visszautasított, az ágyban is. Ekkor már odáig süllyedtem, hogy tovább nem hagyhattam. Hozzátenném, miatta küzködöm még így, 2 év után is kapcsolati problémákkal - azzal, aki viszont ezt nem érdemli meg. :(

Szó mi szó, annyit tudok tanácsolni, ha te érzel iránta vmit, inkább hagyd ott, keress olyat, aki komolyan gondol és viszont érzi azt, amit te! Ne vidd vásárra az érzéseidet... később az fog majd miatta bűnhődni, aki nem érdemli meg. :S

20/L

2011. márc. 3. 12:02
 4/10 anonim ***** válasza:
Utolsó de éreztette veled hogy "ribanc" vagy a csak dugtok?Semmi kedves ölelés,vacsora,alvás?Én csak úgy mentem bele és szerintem úgyis kell hogy ne éreztesse azt hogy tea szajhája vagy!
2011. márc. 3. 12:22
 5/10 anonim ***** válasza:
Eleinte nem éreztette, hogy csak arra kellek neki, sőt, az egyik ismerősünknek azt mondta, hogy a barátnője vagyok. Épp ezért dőltem be neki. Aztán amikor jött az a másik csaj, akivel elkezdett mellettem kavarni (hetekkel később tudtam meg egy véletlen folytán, hogy ő is a képben van), ő utána jött a bunkózás, a visszautasítás. Amikor kellettem neki, akkor kedveskedett, hogy milyen jó vagyok, fontos neki stbstb., akkor úgy éreztem, tényleg én kellek neki, aztán másnap mindig jött a lerázás, hogy fogjam fel, hogy nem érdeklem őt. ztán persze 1-2 héten belül megint megkeresett, mindent megbánt, kellettem neki. Érdekes volt... De csak a vége felé éreztem azt, hogy a k*rvája vagyok, ez is csak annak volt köszönhető, hogy igyekeztem józan fejjel nézni a helyzetet, de ő soha nem mondta ezt így ki, hogy csak arra kellenék neki.
2011. márc. 3. 13:02
 6/10 anonim ***** válasza:
Ja, és szülinapomra drága ajándékot vett, ha nélküle mentem vhova, féltékeny volt, hívogatott egész este, minden nap írt vagy felhívott... ez volt az első 2-3 hónapban. Teljesen bedőltem, hogy ő rendes kapcsolatot akar velem.
2011. márc. 3. 13:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez tipikus ki ha én nem pasi!Neki mindenki kell de te meg még levegőt se vegyél nélküle.Birtokló,lehet hogy valamit érzett de neki más is kellett,ez az amikor nem nőt még fel egy férfi a nőkhöz való viselkedéssel.Megkérdezhetem hogy hány éves?És te mennyi vagy?
2011. márc. 3. 13:10
 8/10 anonim ***** válasza:

Hali ,

26/N vagyok , kb 4 éve volt egy 1éjszakás kalandom a fönökömel, nekem volt egy 10 éves kapcsolatom de akkor pont szüneteltünk .... na mind1 a lényeg hogy tavaly még házaságban éltem (de már az utolsokat rugtuk) a fönökömnek mag volt baratnöje amikor valahogy ismét egymasba gabaljodtunk ... ö rá 2 hétre ott is hagyta a baratnöjét (gondolom ezzel akarta bizonyitani hogy ö szeretne velem valami komolyabat) ez sima szex kapcsolatként még folytatuk kb 3 hónapig amikor végül en is ugy döntötem hogy elválok a ferjemtöl. Mi azota is együtt vagyunk és nagyon boldogok vagyunk !!!

2011. márc. 3. 13:57
 9/10 anonim ***** válasza:

Most megy a moziban a "Csak szexre kellesz".

Nézd meg! :)

2011. márc. 3. 17:30
 10/10 A kérdező kommentje:

Utolsó, már láttam :)

Onnan jött kettőnk közt az ötlet:)

Egyébként 2 hete vagyunk csak így együtt, de minden nap találkozunk, és nem mindig van szex, van amikor csak úgy együtt lógunk, dumálunk ilyenek. Egyébként előtte is haverok voltunk. Lehet hogy nem is csak szex az egész, csak ezen a poénon indult el a dolog. Soha egyetlen szóval nem bántott még meg (jó tudom, nemrég vagyunk együtt) Nem kötődöm még hozzá, csak kiváncsi voltam a véleményekre és h kinek milyen tapasztalata volt. Sajnálom a lányt akit annyira megalázott az a fiu:S mert sztem az aki ilyet tud csinálni az nem férfi hanem egy kisfiu, majd egyszer őt is megszívatják és akkor fog letörni a szarva.

2011. márc. 3. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!