Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Msn kapcsolatból rendes kapcsolat?
Figyelt kérdés
Volt már olyan hogy valakinek msn kapcsolatból rendes kapcsolata lett? (több évig tartó)2010. júl. 27. 16:35
1/23 anonim válasza:
Nem tudom hogy több évig fog tartani de én igy ismerkedtem meg a szerelmemmel és már fél éve együtt vagyunk, szóval nem lehetetlen
2/23 anonim válasza:
igen;) pont ezen a héten volt szerencsém ilyet hallani egyik ismerősömtől:)
3/23 anonim válasza:
volt barátnőmmel úgy jöttünk össze, hogy először msn-en beszéltünk (egy ismerős kapcsán), másnap találkoztunk, de még semmi nem volt köztünk, nem is éreztünk semmit egymás iránt, majd msn-eztünk még többet, majd úgy 2 hét után találkoztunk, és akkor jöttünk össze (távkapcsolat volt egyébként). 2 év 10 hónapig tartott, most lett vége két hete sajnos. Tehát nem lehetetlen.
4/23 anonim válasza:
Nekem a leghosszabb 5 hónapos volt ...,de az volt a leghosszabb minden téren xD.
5/23 anonim válasza:
én msn en ismerkedtem meg a barátnőmmel.tavaj nyár végén...beszélgettünk sokat és akk találkoztunk.aztán rá egy hónapra összejöttünk.és azóta is együtt vagyunk.már lassan 10hónapja.szóval sztem lehet.meg nem az számít hogy ismered meg.hanem az h jól megértsétek egymást 3D ben :D...
6/23 anonim válasza:
Igen, épp egy ilyen kapcsolatban vagyok, és nagyon jó minden:) Én sem vagyok híve az ilyeneknek, de ez összejött. iwiw-en talált rám, aztán elkérte az msn címem, és egy hónapig msn-eztünk mielőtt találkoztunk volna.
L21
7/23 anonim válasza:
lehet. mi fel evig eltunk skypeon,november ota egyutt elunk :)
31/N
8/23 anonim válasza:
msn kapcsolatból nem sokára 8 hónapja leszünk együtt :)
9/23 anonim válasza:
már neharagudj de zavar ha valaki véletlen így találja meg a párját?? lehet hogy épp ő az igazi.. utcán meg ugysincs sok embernek olyanja hogy hú de jó csaj/pasi és odamegyek már hozzá.. szegény rosszra fog gondolni rögtön.. msnen meg semmi baj nem lehet..(kivéve ha az ember másnak adja ki ot magát-.- de az szánalmas és semmi értelme..) bocsi az offért
10/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Minden rendes válaszolónak ment a pont! :)
2010. júl. 27. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!