Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálta ezt? Higyjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálta ezt? Higyjek neki, vagy ne? Megismertem egy kulfoldi férfit, nagyon jól elvoltunk, megértettuk egymást, stb.!

Figyelt kérdés

Egyik este/éjszaka elmentunk szórakozni, elég jól becsípett, de én nem ittam! Smaciztunk, meg letapizott, meg minden, szexelni is akart velem, de én nem akartam, bár már nemtudom miért...

Másnap pedig már olyan visszautasítóan viszonyult hozzám, miért tette ezt, nemtom... Ja, és még utána beszéltem vele 1x telefonon, miután hazament...

2009. febr. 17. 16:55
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Gondolom kijózanodott ésd lehet józanul már nem tetszettél neki :) Vagy nem is emlékezett, mi történt előző nap.
2009. febr. 17. 16:59
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Akart egyet "szórakozni," mielőtt hazament, és nem tetszett neki, hogy ez nem jött össze. Szerintem okosan döntöttél, hogy nem feküdtél le vele. Lépj túl rajta.
2009. febr. 17. 17:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Ha nem tetszettem volna neki, nem jott volna el velem szórakozni! Egyhéten át minden nap egyutt voltunk, láttuk egymást, és o mondta, hogy mi lenne ha este kimennék vele a városba...
2009. febr. 17. 17:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mit kellen elhinned neki, mert nemigen derül ki a kérdésedből?
2009. febr. 17. 17:11
 5/6 anonim ***** válasza:
79%
Jól tetted, sose bánkódj miatta! A pasik kedvesek ha látják benned a prédát, és nem kedvesek, ha a préda legyőzte őket. Gratula!
2009. febr. 17. 17:14
 6/6 anonim ***** válasza:
96%
Hát szerintem csak akart egy görbe éjszakát (hetet), aztán nem jött össze neki. Nem lehet, hogy felesége van, és téged próbált volna kihasználni? Szerintem jól tetted, hogy nem feküdtél le vele. Lépj túl rajta, nem érdemli meg, hogy foglalkozz vele.
2009. febr. 17. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!